Juventus F.C. – Real Madrid – Champions League finale

| torsdag 18. maj, 2017 19:16
Kan ses i Ultra HD på Viasat Ultra HDViasat Ultra HDTV3+TV3+Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
lør 03/06 20:45 – 23:00Direkte
Champions League Juventus F.C. – Real Madrid – Champions League finale

Champions League finalen er i 2017 et opgør mellem Juventus F.C. – Real Madrid der spilles på The National Stadium of Wales. Du kan se kampen på TV3+ eller i Ultra HD opløsning på Viasat Ultra HD. Har du Viaplay Sport kan du også se kampen. Også Viaplay kunder med Ultra HD skærm og en Chromecast Ultra kan se kampen i Ultra HD opløsning.

Champions League finalen 2017

Italienske Juventus og spanske Real Madrid, af mange kendt som holdene med henholdsvis turneringens bedste defensiv og turneringens bedste offensiv, står over for hinanden, når vinderen i den 62. sæson i Europas største turnering for klubhold for første gang nogensinde skal findes i Wales. Cristiano Ronaldo og co. har ud over deres 32. ligatitler og 19. spanske pokaltitler hele 11 gange før stået med det legendariske trofæ mellem hænderne i UEFA Champions League. Helt så stor europæisk-succes kan Juventus FC ikke prale af at have på CV’et. Senest de løftede pokalen med de store øre var i 1995/1996, og det er deres blot anden titel i turneringen nogensinde. De to storhold tørnede senest sammen i 2015, hvor italienerne over to hæsblæsende semifinaleopgør sendte spanierne ud og sikrede sig en plads i finalen, som de dog tabte til FC Barcelona. Er det blevet revanchetid for Los Blancos, eller formår Massimiliano Allegris tropper at gå hele vejen i år?

Del på: