You Are Wanted

Amazon Video fredag 17/03/17
17-03-2017 23:00:00 Europe/Copenhagen You Are Wanted

Den 17. marts er der premiere på den første tyske serie fra Amazon Original Series, You Are Wanted

Amazon

Den 17. marts er der premiere på den første tyske serie fra Amazon Original Series, You Are Wanted.

Serien er produceret af Matthias Schweighöfer, som også selv spiller med i serien. You Are Wanted fortæller historien om Lukas Franke (Schweighöfer).

Lukas er hotelmanager og far. Hans liv tager en brutal drejning, da hans personlige data bliver hacket og hele hans livshistorie bliver skrevet på ny. De mystiske begivenheder fortsætter med at udvikle sig, og Lukas’ digitale identitet bliver konstant manipuleret med. Det skaber mistænkeligheder omkring det tyske, føderale kontor for kriminalitet, som anklager ham for at være medlem af en terrororganisation. Selv hans kone (Alexandra Maria Lara) begynder at tvivle på ham.

Da hans barn bliver truet, står det klart for Lukas, at han er nødt til at kæmpe imod. Han allierer sig med Lena Arandt (Karoline Herfurth), som også er offer for hackerne. Med hendes hjælp prøver han at finde dem og komme til bunds i sagen. Hvem står bag konspirationen? Hvorfor stod han for mål? Lukas er tvunget til at kæmpe imod, finde gerningsmændene, bevise hans uskyld og få hans gamle liv tilbage.

I serien optræder også skuespillere som Alexandra Maria Lara, Karoline Herfurth og Tom Beck. You Are Wanted vil være tilgængelig med engelske, franske, italienske og spanske undertekster.

Video Thumbnail
You Are Wanted - Trailer | Amazon Prime Video

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Del på: