Who Is America? – ny Sacha Baron Cohen serie

*HBO Nordic
jul 15 KL. 00:00

Who Is America? – ny Sacha Baron Cohen serie (1:7) HBO Nordic
Tilføj til kalender Serie
7 Afsnit

15-07-2018 00:00:00 Europe/Paris Who Is America? – ny Sacha Baron Cohen serie

Med Who Is America? vender Sacha Baron Cohen tilbage til TV for første gang i mere end ti år.

HBO Nordic

HBO Nordic er på vej med den nye Showtime satiriske komedieserie fra Sacha Baron Cohen: Who Is America? Baron Cohen er kendt for en række ikoniske øjeblikke og kontroversielle karakterer, og med Who Is America? vender han tilbage til TV for første gang i mere end ti år. Han har både skrevet og instrueret serien, der har været under produktion i det seneste år. Serien udforsker en mangfoldig række af forskellige personer – kendte som ukendte – på tværs af det kulturelle og politiske landskab i USA. Første episode (ud af i alt syv episoder) får premiere på HBO Nordic søndag den 15. juli.

Det var David Nevinc, Showtime Networks Præsident og CEO, der annoncerede serien i dag. Han udtaler følgende om Baron Cohen:

   “Sacha er et komisk geni, som chokerer med sin risikovilje, mod og nytænkning. Han er den mest gennemførte provokatør, men ikke alene for at hænge folk ud. Bag iscenesættelserne ligger et oprigtigt ønske om at udforske sandheden om mennesker, steder og politik. Der er ingen, der er bedre til at skabe debat end Sacha Baron Cohen, og det bliver fascinerende at se, hvad der sker, når Who Is America? bliver sluppet løs i verden”

BAFTA- og Golden Globe-vinderen Baron Cohen var et friskt pust på tv-skærmen, da han lancerede Da Ali G Show. Serien modtog fire Emmys og to BAFTA-priser i løbet af de fire år, den blev vist. Baron Cohen var både producent, manuskriptforfatter og skuespiller i serien. Baron Cohens næste projekt var Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, en film baseret på hans alter ego, Borat Sagdiyev. I lighed med Da Ali G Show producerede, skrev og spillede Baron Cohen hovedrollen i filmen. Den blev en enorm kommerciel succes og toppede biograflisterne i 24 lande efter lanceringen. Baron Cohen modtog desuden både Golden Globe- og Oscarnomineringer for filmen.

De øvrige film, Baron Cohen har medvirket i, tæller Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, Alice Through the Looking Glass, Les Miserables, Bruno, Tim Burtons Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Madagascar, Madagascar: Escape 2 Africa, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted, The Dictator, Hugo og Anchorman 2: The Legend Continues.

WHO IS AMERICA? får premiere den 15. juli på HBO Nordic

Kilde: HBO Nordic presse

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

the handmaids tale sæson 3

The Handmaid’s Tale – sæson 3

Den prisbelønnede og populære dramaserie, The Handmaid’s Tale, vender tilbage med en tredje sæson d. 6. juni, hvor tre helt nye episoder får premiere …

6. juni 2019

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming