Watchmen

Damon Lindelofs serieversion af den ikoniske grafiske roman af samme navn har blandt andre Oscar-vinder Regina King, Golden Globe-vinder Don Johnson og Oscar-vinder Jeremy Irons på rollelisten.

Den nye HBO-dramaserie er skrevet og produceret af Damon Lindelof (Lost, The Leftovers). Serien omfavner nostalgien fra den banebrydende grafiske roman af samme navn, men fortæller på sin egen måde en ny, skelsættende historie. En historie, hvor maskerede selvtægtsmænd bliver behandlet som lovløse.

Regina King spiller hovedrollen som Angela Abar, der er chef-efterforsker ved Tulsas politi og mor til tre. Blandt de øvrige medvirkende finder man Jeremy Irons, som spiller en mystisk rigmand på et gigantisk gods og Don Johnson, der spiller Tulsas politichef Judd Crawford.

Serien er produceret for HBO af White Rabbit i samarbejde med Warner Bros. Television. Seriens executive producent og manuskriptforfatter er Damon Lindelof, og seriens instruktører tæller Nicole Kassell og Stephen Williams, der også begge fungerer som executive producenter.

Watchmen er baseret på den ikoniske, grafiske roman af samme navn, der er udgivet af DC Comics. Dave Gibbons er medskaber og illustrator.

Watchmen får ekslusiv premiere på HBO Nordic den 21. oktober.

Video Thumbnail
HBO Nordic: Watchmen | Trailer
Damon Lindelofs serieversion af den ikoniske grafiske roman af samme navn har blandt andre Oscar-vinder Regina King, Golden Globe-vinder Don Johnson og Oscar-vinder Jeremy Irons på rollelisten. Den nye HBO-dramaserie er skrevet og produceret af Damon Lindelof (Lost, The Leftovers). Serien omfavner n
21 okt 2019 09:00
*HBO Nordic

Watchmen HBO Nordic
Drama Serie

Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button
Close
Close