Søg
Generic filters
Exact matches only

War of the Worlds – ny Fox serie på Xee

| onsdag 16. okt, 2019 11:42 | 0 Kommentarer
War Of The Worlds Xee

War of the Worlds er en nyproduceret FOX-serie i otte afsnit, der bygger på H.G. Wells’ novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har serien eksklusivt og har premiere kun syv dage efter den amerikanske premiere.

Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds, hvor en gruppe astronomer opfanger et signal fra en anden galakse. Signalet er for jordens befolkning det endelige bevis på liv udenfor planeten Jorden, men ingen forstår helt, hvad signalet betyder. Ventetiden bliver dog ikke lang, for signalet er starten på en invasion, og der lander rumskibe over hele jorden. På kort tid bliver de fleste mennesker på jorden udryddet og kun små grupper af mennesker overlever det første angreb. Det er deres kamp for overlevelse, vi følger i serien. Rollerne i serien er Byrne (Bill Ward), Elizabeth McGovern (Helen Brown), Daisy Edgar-Jones (Emily Gresham) og Bayo Gbadamosi (Kariem Gat Wich Machar).

De indvadrende aliens har det klare mål at udrydde alle mennesker. Derfor må de overlevende slås intenst for at finde ud af, hvem der står bag invasionen og om angriberne overhovedet kan bekæmpes. Det er en kamp på liv og død for menneskeheden.

Xee lægger ud med et dobbeltafsnit søndag aften og sender derpå et afsnit om ugen. Og så kan seerne naturligvis også se serien på streaming hos Xee.

Video Thumbnail
WAR OF THE WORLDS | Official Trailer | FOX
War of the Worlds er en nyproduceret FOX-serie i otte afsnit, der bygger på H.G. Wells' novelle fra 1898 om en invasion fra rummet. Xee har serien eksklusivt og har premiere kun syv dage efter den amerikanske premiere. Serien er en nyfortolkning af War Of The Worlds, hvor en gruppe astronomer opfang
3 nov 2019 21:30
Xee Xee

War of the Worlds – ny Fox serie på Xee Xee YouSee TV & Film
Scifi Serie

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked