[responsive_menu_pro]

Vild Vild Vestkyst – ny Xee programserie

| tirsdag 13. aug, 2019 10:48 | 0 Kommentarer
Vild Vild Vestkyst Xee

Xee satser også på danske serier og reportager, og i den nye serie Vild Vild Vestkyst følger vi igennem seks programmer de særdeles engagerede medlemmer i knallertklubben Maxi Maniacs, der holder til i Esbjerg.

Programmerne følger seks udvalgte medlemmer samt deres hustruer og familier. Det er præsidenten Nikolaj, vicepræsidenten Mark, revisoren Dan, smeden Henrik og medlemmerne Olsen og Henrik. På sidelinjen følger vi hustruerne Tena, Nanna og Pia.

Vild Vild Vestkyst sætter fokus på kontrasten mellem medlemmernes hverdag med familie og alle dagligdagens udfordringer, mens livet i knallertklubben står for et fællesskab, hvor medlemmerne har et frirum og et ofte ubekymret “drengerøvsliv”. Programmerne følger både med, når klubben og medlemmerne gør klar til arrangementer og knallerttræf med andre klubber.

Vild Vild Vestkyst er lun vestjysk humor, hvor passionen for klubben og gamle knallerter er centrum i et unikt fællesskab, når medlemmerne ifører sig lædervestene i en klub, hvor hustruer ikke har adgang. Kvinderne styrer til gengæld medlemmernes familieliv med hård hånd, når først knallertsæsonen tager fart – også når de melder mændene til at gå til babyrytmik med de små.

Xee lægger ud med at sende to afsnit i træk. I premiereprogrammet møder vi klubbens medlemmer i Esbjerg, og i program 2 er vi med, når Maxi Manics holder årets fest for 200 knallertentusiaster fra hele Danmark. Klubbens ære er blandt andet på spil, når der dystes i ringridning med dildohjelme i den årlige “dickbør konkurrence”. Serien er produceret af Heartland TV for Xee.

Serien kan naturligvis også streames på Xee, der hver søndag lægger de seneste afsnit ud til streaming.

Video Thumbnail
Vild Vild Vestkyst - trailer
Xee satser også på danske serier og reportager, og i den nye serie Vild Vild Vestkyst følger vi igennem seks programmer de særdeles engagerede medlemmer i knallertklubben Maxi Maniacs, der holder til i Esbjerg. Programmerne følger seks udvalgte medlemmer samt deres hustruer og familier. Det er præsi
1 sep 21:00
Xee Xee

Vild Vild Vestkyst – ny Xee programserie Xee Xee YouSee
Reportage

Tilføj til din kalender 01-09-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen Vild Vild Vestkyst – ny Xee programserie

Xee satser også på danske serier og reportager, og i den nye serie Vild Vild Vestkyst følger vi igennem seks programmer de særdeles engagerede medlemmer i knallertklubben Maxi Maniacs, der holder til i Esbjerg.

Xee Xee YouSee
Kilde: Xee presse
Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked