Versus

Foto: Lars E Andreasen

DR1DR1 DR TV
jan 26 KL. 20:00

Versus DR1 DR TV
Tilføj til kalender Underholdning

26-01-2019 20:00:00 Europe/Paris Versus

Husduellanterne Hjalte og Tjelle og vært Jacob Riising er atter klar til nervepirrende dueller, som deltagerne i studiet og seerne derhjemme skal prøve at gætte udfaldet af.

DR1 DR TV

Husduellanterne Hjalte og Tjelle skal holde nerverne i ro og tungen lige i munden, når de i aften blandt andet skal gå på line i 50 meters højde. Du får også svaret på, om det er hurtigst at fælde træet eller klatre op i det, hvis man skal have en frisbee ned fra trætoppen. Glæd dig også til vaskeægte robotkamp i studiet, hvor én fjernstyret kampvogn tager kampen op imod 10 robotstøvsugere.

Der er også kobberjagt på genbrugspladsen, vertikal præcisionskamp mellem badminton og basketball – og til sidst finder to mekanikere og fire rugbyspillere svaret på, om man hurtigst får en bil med motorstop hjem ved at skubbe eller reparere den. Gæt med på duellerne via appen eller dr.dk/versus. Så er det måske dig, der vinder en rejse.

Andre aktuelle titler på DR TV

Ålens nye rige DR2

Ålens nye rige

Peter Aalbæk har slagtet både bankkonto, pensionsopsparing og børnebørnenes sparegrise for at føre sin storstilede drøm ud i livet: At skabe et altern …

25. marts 2019 DR2 kl. 22:00

næste »

Del på:

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
0 Tråd svar
1 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Niels Petersen

Det kommer jo ikke i dag, udgår da der jo så absolut skal være læderkuglekastesparkekonkurance langt det meste af sendetiden.