TV 2 besøger Ruths Hotel i Skagen

| onsdag 09. okt, 2019 20:13 | opdateret 09. okt, 2019 kl. 21:19 | 0 Kommentarer
- reportageserien starter i aften
Ruths Hotel TV 2

Foto: Thomas Kollerup/TV 2

Ruths Hotel i Gl. Skagen er omdrejningspunktet for en ny reportageserie på TV 2 i tre dele, der starter med årets mest hektiske uge Hellerup-ugen.

Onsdag i uge 29, der populært kaldes Hellerup-ugen, er ubetinget årets travleste dag på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Netop denne ene dag er terrassen foran hotellet totalt booket op flere år frem i tiden, for det er blevet en fast tradition blandt Skagens fashionable sommergæster, at om onsdagen skal man drikke rosévin i solen på Ruths terrasse. I Hellerup-ugen bliver vinkælderen under Ruths fyldt op med friske forsyninger af rosévin hver anden dag.

I serien andet program: Ruths Hotel i Gl. Skagen har sin helt egen midsommertradition, når gourmetrestauranten byder velkommen til den årlige tre retters sankthansmenu. Og der er ingen dresscode. For middagen er nemlig delt op i to akter, så gæsterne kan nå at komme ned til stranden og se heksen blive futtet af på bålet, inden hele selskabet går tilbage og slutter af med desserten.

I afsnit 3:  Den store skaldyrsbuffet er blevet en fast lørdagstradition i højsæsonen på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Det er ‘all you can eat’ til en kuvertpris på 1.000 kroner. Til gengæld får gæsterne et overflødighedshorn af alt godt fra havet, inklusive friske østers importeret direkte fra Bretagne ved den franske Atlanterhavskyst. Ruths gourmetkøkken byder blandt andet på en ny specialitet: østers som ingrediens i en klassisk Bloody Mary-cocktail.

9 okt 2019 20:50
TV 2 TV 2 Play

TV 2 besøger Ruths Hotel i Skagen (1:3) TV 2 TV 2 Play
Reportage
3 Afsnit

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om