True Detective

True Detective s3

*HBO Nordic
jan 14 KL. 00:00

True Detective (1:8) HBO Nordic
Tilføj til kalenderKrimi Serie
8 Afsnit

14-01-2019 00:00:00 Europe/Paris True Detective

TRUE DETECTIVE vender tilbage med tredje sæson den 14. januar 2019 på HBO Nordic. Sæson 3 består af otte episoder. Se ny trailer her

HBO Nordic

TRUE DETECTIVE vender tilbage med tredje sæson den 14. januar 2019 på HBO Nordic. Sæson 3 består af otte episoder. De første to afsnit bliver tilgængelige samme dag.

Den nye sæson fortæller historien om en makaber forbrydelse i hjertet af “The Ozarks” i USA. Mysteriet udfolder sig over flere årtier og foregår i tre forskellige tidsperioder.

Mahershala Ali spiller hovedrollen som Wayne Hays, en efterforsker fra den nordvestlige del af Arkansas. Som Hays’ efterforksningspartner, Roland West, ses Stephen Dorff, og Carmen Ejogo spiller lærerinden og Hays’ kone, Amelia Reardon.

1980: Søskendeparret Will og Julie Purcell forsvinder på mystisk vis fra West Finger i Arkansas en uge efter, det har været Halloween.

1990: Der sker et afgørende gennembrud i forsvindingssagen, som vender op og ned på alting.

2015: I forbindelse med produktionen af en true crime-dokumentar bliver den pensionerede efterforsker Wayne Hays, som efterforskede den oprindelige sag, bedt om at se tilbage på det uopklarede mysterium. Han genkalder sig både dagene og ugerne umiddelbart efter børnenes forsvinden i 1980, ligeså vel som han husker tilbage på den udvikling af sagen, der skete i 1990, hvor han og partneren Roland West blev genindsat på sagen efter et afgørende gennembrud.

Serien er filmet on location i den nordvestlige del af Arkansas og er skabt af Nic Pizzolatto. Pizzolatto debuterer i øvrigt som instruktør af to afsnit i denne sæson. De øvrige instruktører er Jeremy Saulnier (Hold the Dark) og Daniel Sackheim (Game of Thrones).

Seriens producer er Peter Feldman, og seriens executive producers tæller Nic Pizzolatto, Scott Stephens, Daniel Sackheim, Jeremy Saulnier, Steve Golin, Richard Brown og Bard Dorros.

Video Thumbnail
True Detective Season 3 (2019) Official Trailer #2 ft. Mahershala Ali | HBO
Kilde: HBO Nordic presse

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

Big Little Lies sæson 2 hbo nordic

Big Little Lies – sæson 2 har fået premieredato

Den populære dramaserie er tilbage med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Zo? Kravitz i de bærende roller. I den nye sæ …

10. juni 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked