This is Football

| onsdag 07. aug, 2019 16:06 | 0 Kommentarer

Dokumentarserien This is Football udforsker de store følelser, passionen og sejrene, som findes i en af verdens mest elskede sportsgrene. Serien er skrevet og instrueret af udenlandskorrespondent og sportsforfatter John Carlin (Invictus) og består af otte afsnit, som havde premiere eksklusivt på Amazon Prime Video d. 2. august 2019 i mere end 200 lande.

This is Football er produceret af British indie October Films i samarbejde med det førende spanske TV- og filmproduktionshus Brutal Media og Starbucks for Amazon Prime Video. Serien er filmet over hele verden – fra Island til Argentina, Spanien til Rwanda, Kina til USA, og med et stjernspækket persongalleri fra legendariske spillere, klubpræsidenter, poeter, præster, managere og matematikere giver This is Football et unikt og tidløst portræt af spillet og spillernes menneskelighed.

Video Thumbnail
This is Football - Official Trailer | Prime Video
Dokumentarserien This is Football udforsker de store følelser, passionen og sejrene, som findes i en af verdens mest elskede sportsgrene. Serien er skrevet og instrueret af udenlandskorrespondent og sportsforfatter John Carlin (Invictus) og består af otte afsnit, som havde premiere eksklusivt på Ama
2 aug 2019 00:00
Amazon Video

This is Football Amazon
Dokumentar

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om