The Walking Dead sæson 9

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film
feb 12 KL. 21:50

The Walking Dead sæson 9 (1:16) Xee Xee YouSee
Tilføj til kalenderZombie Serie
16 Afsnit

12-02-2019 21:50:00 Europe/Paris The Walking Dead sæson 9

YouSee’s nye tv-kanal Xee får Danmarkspremiere på sæson 9 af zombie-serien The Walking Dead. De sidste otte afsnit af sæson 9 kommer på Xee dagen efter, de har haft premiere i USA.

Xee Xee YouSee

YouSee’s nye tv-kanal Xee får Danmarkspremiere på sæson 9 af zombie-serien The Walking Dead. Du kan på premieredagen få adgang til sæsonens otte første afsnit.

De sidste otte afsnit af sæson 9 kommer på Xee dagen efter, de har haft premiere i USA.

Historien er kort, at politibetjenten Rick Grimes vågner op af sin koma på et forladt hospital. Han vågner op i en post-apokalyptisk verden, hvor en zombie-epidemi har lagt den kendte verden øde hen. I udkanten af Atlanta kæmper en lille gruppe mennesker for at overleve, og her kæmper Rick Grimes sammen med de andre mod zombierne.

Seerne kan ikke alene glæde sig til premieren på de nyeste afsnit af Walking Dead. I USA har hvert afsnit i sæson 9 været fulgt op af et talkshow, hvor seerne sammen med værten Chris Hardwick diskuterer de seneste hændelser i den morbide zombie-verden. Xee har i uge 7 premiere på talkshowet, der sendes live i USA og allerede dagen efter kan ses på Xee.

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

the resident sæson 2

The Resident – sæson 2

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to snart

5. maj 2019 Xee kl. 21:45

næste »

Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked

Privatlivs indstillingsoversigt