[responsive_menu_pro]

The Resident – sæson 3

| tirsdag 24. sep, 2019 09:21 | 0 Kommentarer
The Resident sæson 3 Xee

The Resident er et amerikansk medical drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt de to første sæsoner, og nu kommer sæson 3, hvor handlingen stadig er centreret om den unge idealistiske læge, der opdager alle de gode og dårlige sider ved et moderne hospital og moderne medicin.

Serien er fiktion og følger livet på Chastain Memorial Hospital, hvor ansatte og patienter mødes af både personlige og professionelle udfordringer i hverdagen. Serien følger primært lægerne Conrad Hawkins og Devon Pravesh. De er begge reservelæger på hospitalet. Imens man lærer om de ansattes pligter og funktioner i krisesituationer, dykker serien også ned i de etiske spørgsmål omkring medicinske fejlbehandlinger, ansvar og den bureaukratiske del af hospitalsindustrien.

Dr. Conrad Hawkins er en af hospitalets bedste læger, men også ofte utraditionel i sine behandlinger. Fox, der står bag serien, siger selv, at serien river tæppet væk og afslører sandheden om livet på et hospital på både godt og ondt, hvor etik og moral ikke altid er i højsædet, når den bureaukratiske del af hospitalsindustrien har andre mål end patienternes.

De nyeste afsnit kan streames hos Xee fra dagen efter, det har været vist på tv.

9 okt 21:00
Xee Xee

The Resident – sæson 3 Xee Xee YouSee
Drama Serie

Tilføj til din kalender 09-10-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen The Resident – sæson 3

The Resident er et amerikansk medical drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt de to første sæsoner, og nu kommer sæson 3

Xee Xee YouSee
Kilde: Xee presse
Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked