The Resident – sæson 2

| mandag 15. apr, 2019 12:53 | 0 Kommentarer
the resident sæson 2

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film
maj 5 KL. 21:45

The Resident – sæson 2 (1:19) Xee Xee YouSee
Tilføj til kalenderDrama Serie
19 Afsnit

05-05-2019 21:45:00 Europe/Paris The Resident – sæson 2

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to snart

Xee Xee YouSee

“The Resident” er er amerikansk medical-drama i foreløbig tre sæsoner. Xee har allerede sendt den første sæson, og nu kommer sæson to, hvor handlingen stadig er centreret om den unge idealistiske læge, der opdager alle de gode og dårlige sider ved et moderne hospital og moderne medicin.

Serien er fiktion og følger livet på Chastain Memorial Hospital, hvor ansatte og patienter mødes af både personlige og professionelle udfordringer i hverdagen. Serien følger primært lægerne Conrad Hawkins og Devon Pravesh. De er begge reservelæger på hospitalet. Imens man lærer om de ansattes pligter og funktioner i krisesituationer, dykker serien også ned i de etiske spørgsmål omkring medicinske fejl-behandlinger, ansvar og den bureaukratiske del af hospitals-industrien, hvor målet ikke altid er det samme som patienternes.

Xee-seerne kan se frem til ikke alene den nye sæson 2, men at FOX også har en sæson 3 i støbeskeen. De nyeste afsnit kan streames hos Xee fra dagen efter, det har været vist på tv.

Kilde: Xee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Vild Vild Vestkyst Xee

Vild Vild Vestkyst – ny Xee programserie

Xee satser også på danske serier og reportager, og i den nye serie Vild Vild Vestkyst følger vi igennem seks programmer de særdeles engagerede medlemm …

1. september 2019 Xee kl. 21:00

næste »

Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked