The Hot Zone

| torsdag 29. aug, 2019 12:08 | opdateret 03. sep, 2019 kl. 21:29 | 0 Kommentarer
- Stjernespækket dramasatsning fra National Geographic
The Hot Zone National Geographic serie

Emmy- og Golden Globe-vinder Julianna Margulies har hovedrollen i National Geographics nye miniserie The Hot Zone, der i seks afsnit fortæller historien om ebola-udbruddet i USA i 1989.

I 1989 i Washington, D.C., blev ebola for første gang nogensinde registreret i USA. Fundet af den dødbringende virus, der havde en dødelighedsprocent på op til 90, blev gjort af en gruppe soldater og videnskabsmænd ledet af oberstløjtnant Nancy Jaax. National Geographics miniserie THE HOT ZONE er inspireret af disse virkelige begivenheder, som også er omdrejningspunktet for Richard Prestons internationale bestseller med samme navn.

Golden Globe- og Emmy-vinderen Julianna Margulies (“The Good Wife”, “Skadestuen”) har hovedrollen som Nancy i Jaax i miniserien, der har premiere søndag 22. september og vil blive vist over tre søndage. Bag serien står Kelly Souders og Brian Peterson (”Smallville”), der begge fungerer som showrunnere på serien, mens James V. Hunt (”Contact”) og Jeff Vintar (”I, Robot”) har været inde over manuskriptet.

Andre skuespillere i det stjernespækkede cast tæller Noah Emmerich (”The Americans”) som Jaax’ mand, oberstløjtnant Jerry Jaax, der ikke tøver med at sætte sit liv på spil for at stoppe virussen; Topher Grace (”BlacKkKlansman”) som Dr. Peter Jahrling, en virolog, der er uenig med Nancy Jaax i, hvordan virussen bør håndteres; Liam Cunningham (”Game of Thrones”) som Dr. Wade Carter, Nancys mentor og allierede i kampen for at stoppe virussen; og James D’Arcy (”Dunkirk”) som Travis Rhodes fra centret for sygdomsbekæmpelse og Carters tidligere assistent og nemesis.

THE HOT ZONE har premiere på National Geographic søndag 22. september 21.00 på National Geographic. Seriens to første afsnit kan streames dagen efter på National Geographic+.

I samarbejde med National Geographic har YouSee fået lov til helt eksklusivt at vise den anmelderroste miniserie, ‘The Hot Zone’ til deres tv-kunder allerede inden premieren.

22 sep 2019 21:00
National Geographic National Geographic

The Hot Zone National Geographic National Geographic+
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om