[responsive_menu_pro]

The Grand Tour – sæson 3

| onsdag 28. nov, 2018 10:02 | opdateret 18. jan, 2019 kl. 19:33 | 0 Kommentarer
The Grand Tour sæson 3

Den længeventede tredje sæson af The Grand Tour har premiere på Prime Video fredag d. 18. januar 2019. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May medvirker alle i de nye episoder, som bliver frigivet ugentligt og er tilgængelige for Prime-medlemmer i over 200 lande på verdensplan.

I den nye trailer ser man Richard Hammond kæmpe med at køre sin Jeep over en dyb kløft i Columbia på en meget smal bro. Man ser også klip af de tre kammerater på storslåede udfordringer i Detroit og Nevada, Jeremy som deltager i en usædvanlig sneklædt udfordring i Sverige og James May, der spiller på sækkepibe i Skotland.

Video Thumbnail

The Grand Tour: Season 3 Trailer

Trioen har i sæson 3 filmet rundt omkring i verden og skaber mere kaos end nogensinde, efterhånden som de bevæger sig gennem de svært fremkommelige terræner i Colombia, Mongoliet, Kina, Detroit og… Stansted Lufthavn – alt imens deres gigantiske studietelt forbliver hjemme i ’Jeremys have’ i Costwolds.

Med en håndfuld eksplosioner undervejs lover dette sneak peak af The Grand Tours nye sæson endnu mere af, hvad The Grand Tours fans elsker allermest, når de tre venner rejser igennem betagende landskaber, kører i verdens mest utrolige biler og besvarer de spørgsmål, som vitterligt ingen stiller.

The Grand Tour er tilbage på Prime Video d. 18. januar 2019 og er med danske undertekster. Sæson 1 og 2 kan streames på Prime Video nu.

18 jan 00:00
Amazon Video

The Grand Tour – sæson 3 (1:12) Amazon
Underholdning
12 Afsnit

Tilføj til din kalender 18-01-2019 00:00:00 Europe/Copenhagen The Grand Tour – sæson 3

Den længeventede tredje sæson af The Grand Tour har premiere i dag på Prime Video

Amazon
Kilde: Amazon presse
Del på:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked