The Good Fight – Good Wife spinoff serie på HBO Nordic

the good fight hbo nordic
*HBO Nordic torsdag 01/06/17
01-06-2017 09:00:00 Europe/Copenhagen The Good Fight – Good Wife spinoff serie på HBO Nordic

Spinoff-serien The Good Fight, fra skaberne af The Good Wife, er klar med hele sæson 1 på HBO Nordic 1. juni.

HBO Nordic

Skaberne af The Good Wife, Robert og Michelle King, står også bag den nye CBS All Access-originalserie The Good Fight med Christine Baranski, Cush Jumbo og Rose Leslie i hovedrollerne. Alle 10 episoder af første sæson vil være tilgængelige udelukkende på HBO Nordic den 1. juni.

Et år er gået, siden begivenhederne i The Good Wife fandt sted, og Diane Lockhart (Christine Baranski) har fået nok. Da hun ser Trump blive præsident på tv, bliver hun overbevist om, at det er tid til at blive pensioneret. Planen er klar: Når først jobbet er kvittet, gælder det et hus i Provence, hvor Diane vil nyde sit otium og skrive sine erindringer. Men så nemt bliver det ikke.
Dianes guddatter Maia Rindell (Rose Leslie, Game of Thrones) står klar til at gøre karriere som nybegynder i Dianes firma. Da en finansskandale forårsaget af Maias forældre får alt til at falde fra hinanden, bliver Maia genstand for mudderkastning, og Diane bliver ruineret. Selv om de begge er tvunget i knæ, er de klar til at kæmpe. Og det bliver ikke kønt at se på.

The Good Fight er skabt af Robert og Michelle King, som også skabte The Good Wife. I hovedrollerne ses Christine Baranski, Cush Jumbo, Rose Leslie, Delroy Lindo, Erica Tazel, Sarah Steele og Justin Bartha. Robert og Michelle Kongens er executive producere, Phil Alden Robinson er medskaber og medforfatter og har produceret åbningsafsnittet med Robert og Michelle King. Afsnittet er instrueret af Brooke Kennedy. Ridley Scott, David Zucker, Liz Glotzer, Brooke Kennedy og Alison Cross er executive producere.

Serien er produceret af CBS Television Studios i samarbejde med Scott Free Productions og King Size Productions. The Good Fight distribueres internationalt af CBS Studios International og er tilgængelig udelukkende i Norden på HBO Nordic.

Sæson 1 af The Good Fight er på 10 episoder, som alle er tilgængelige på HBO Nordic 1. juni.

Video Thumbnail
The Good Fight Season 1: Trailer

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming