[responsive_menu_pro]

The Gifted – sæson 2

| onsdag 31. jul, 2019 08:11 | 0 Kommentarer
The Gifted Xee

Hvis man elsker X-Men filmene er der god grund til også at se serien The Gifted, der bygger på netop Marvel Comics X-Men-univers. På Xee kan du nu streame hele sæson 1 og glæde dig til premieren på sæson 2 onsdag i uge 33.

Serien handler om en forstadsfamilie i USA, der opdager, at deres børn besidder mutantkræfter og dermed bliver jaget vildt. I sæson 2 har menneskerne med mutantkræfter slået sig samen i et hemmeligt hovedkvarter i Washington D.C. Blandt almindelige mennesker er der både dem, der med al magt vil bekæmpe mutanterne og dem, der kæmper for mutanternes rettigheder. Hele samfundet bliver stadigt mere polariseret, og selvom The X-Men tror, mennesker og mutanter kan leve samme, er det ikke alle, der deler den drøm. Forældre med mutantbørn bliver jaget vildt og The X-Men er forsvundet.

Hovedpersonerne distriktsadvokat Reed Strucker og hans familie. Han har fået til opgave at indfange og indespærre alle mutanter, men må selv flygte, da det går op for ham, at hans egne børn har mutantevner.

Serien er produceret af Fox Televison. Stephen Moyer og Amy Zacker spiller forældrene.

14 aug 22:00
XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film

The Gifted – sæson 2 Xee Xee YouSee
Adventure Serie

Tilføj til din kalender 14-08-2019 22:00:00 Europe/Copenhagen The Gifted – sæson 2

Hvis man elsker X-Men filmene er der god grund til også at se serien The Gifted, der bygger på netop Marvel Comics X-Men-univers.

Xee Xee YouSee
Kilde: Xee presse
Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked