The Gifted – sæson 2

| onsdag 31. jul, 2019 08:11 | 0 Kommentarer
The Gifted Xee

Hvis man elsker X-Men filmene er der god grund til også at se serien The Gifted, der bygger på netop Marvel Comics X-Men-univers. På Xee kan du nu streame hele sæson 1 og glæde dig til premieren på sæson 2 onsdag i uge 33.

Serien handler om en forstadsfamilie i USA, der opdager, at deres børn besidder mutantkræfter og dermed bliver jaget vildt. I sæson 2 har menneskerne med mutantkræfter slået sig samen i et hemmeligt hovedkvarter i Washington D.C. Blandt almindelige mennesker er der både dem, der med al magt vil bekæmpe mutanterne og dem, der kæmper for mutanternes rettigheder. Hele samfundet bliver stadigt mere polariseret, og selvom The X-Men tror, mennesker og mutanter kan leve samme, er det ikke alle, der deler den drøm. Forældre med mutantbørn bliver jaget vildt og The X-Men er forsvundet.

Hovedpersonerne distriktsadvokat Reed Strucker og hans familie. Han har fået til opgave at indfange og indespærre alle mutanter, men må selv flygte, da det går op for ham, at hans egne børn har mutantevner.

Serien er produceret af Fox Televison. Stephen Moyer og Amy Zacker spiller forældrene.

14 aug 2019 22:00
Xee Xee

The Gifted – sæson 2 Xee YouSee TV & Film
Adventure Serie

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om