The Case Against Adnan Syed

*HBO Nordic
mar 11 KL. 00:00

The Case Against Adnan Syed (1:4) HBO Nordic
Tilføj til kalender Dokumentar
4 Afsnit

11-03-2019 00:00:00 Europe/Paris The Case Against Adnan Syed

True Crime-dokumentarserien, baseret på den populære Serial-podcast, får premiere 11. marts på HBO Nordic

HBO Nordic

True Crime-dokumentarserien, baseret på den populære Serial-podcast, får premiere 11. marts på HBO Nordic.

Sagen, der ligger til grund for dokumentarserien, har fået massiv global opmærksomhed via den populære Serial-podcast. Serien giver et yderligere indblik i Hae Min Lees liv og siden mordet på hende samt på dommen af Adnan Syed. Man følger parret, fra de fandt sammen i gymnasiet, over den oprindelige politiundersøgelse og retssag, frem til i dag, hvor Syed står over for en ny retssag efter at have siddet 18 år i fængsel.

Med eksklusiv adgang til Adnan Syed, hans familie og hans advokater har seriens instruktør, Amy Berg, fulgt deres kamp for at opnå retfærdighed. Hvordan det ender, er endnu uvist – og muligvis bliver udfaldet præget af den undersøgelse, serien er med til at bedrive.

Syed afventer i øjeblikket en retssag, der følger op på 1999-mordet på Lee, efter at Maryland Court of Special Appeals gik med til at følge domstolens retsafgørelse om at omvende Syeds dom. I retsafgørelsen blev det fastslået, at Syeds daværende forsvarer havde ydet en “mangelfuld præstation” ved blandt andet ikke at forfølge det vidneudsagn, som Asia McClain fremlagde. Et vidneudsagn, der udgjorde et potentielt alibi for Syed.

True Crime-dokumentarserien er instrueret af Oscar-vinderen Amy Berg (Deliver Us from Evil og West of Memphis). Henrietta Conrad og Jemima Khan fra Instinct Productions og Eric Fellner, Tim Bevan og Andrew Stearn fra Working Title TV er seriens executive producenter.

Nick Cave har skrevet seriens originale musik.

The Case Against Adnan Syed (4×60 minutter) får premiere 11. marts på HBO Nordic.

Video Thumbnail
The Case Against Adnan Syed: Teaser Trailer
Kilde: HBO Nordic presse

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

the handmaids tale sæson 3

The Handmaid’s Tale – sæson 3

Den prisbelønnede og populære dramaserie, The Handmaid’s Tale, vender tilbage med en tredje sæson d. 6. juni, hvor tre helt nye episoder får premiere …

6. juni 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked