The Affair – sæson 5 – se traileren med danske Claes Bang

| onsdag 03. jul, 2019 12:37 | opdateret 03. jul, 2019 kl. 13:51 | 0 Kommentarer
the affair sæson 5

Femte sæson følger eftervirkninger fra sidste sæsons forfærdelige begivenheder, og seriens karakterer forsøger alle at finde fodfæste i en ny virkelighed, hvor de må leve med konsekvenserne af deres handlinger.

Helen (Maura Tierney) kaster sig ud i et nyt, intenst forhold med en karismatisk filmstjerne (spillet af danske Claes Bang), der tilbyder hende alt det, hun tidligere har savnet.

Samtidig prøver Noah (Dominique West) at sluge sin stolthed og jalousi og tager sig istedet af familien i Helens fravær. Men netop som tingene virker til at have stabiliseret sig, roder et møde med fortiden op i det hele.

I denne sæson medvirker desuden Anna Paquin (HBOs True Blood) som Alison og Coles nu voksne datter, der sætter sig for at finde ud af, hvad der skete med hendes mor dengang.

Video Thumbnail
The Affair Season 5 (2019) | Official Trailer | SHOWTIME
Femte sæson følger eftervirkninger fra sidste sæsons forfærdelige begivenheder, og seriens karakterer forsøger alle at finde fodfæste i en ny virkelighed, hvor de må leve med konsekvenserne af deres handlinger. Helen (Maura Tierney) kaster sig ud i et nyt, intenst forhold med en karismatisk filmstje
26 aug 2019 00:00
*HBO Nordic

The Affair – sæson 5 – se traileren med danske Claes Bang HBO Nordic
Drama Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om