Talkshowet Meyerheim – sidste sæson

Michael Meyerheim Foto: Per Arnesen / TV 2
TV 2 Charlie TV 2 Play onsdag 01/02 TV 2 Charlie kl. 20:55

Når TV 2 CHARLIE onsdag 1. februar kl. 20.55 har premiere på den nye sæson af ‘Talkshowet Meyerheim’, bliver det samtidig også den sidste.

– Fordi dette program har været et hjertebarn for mig, har jeg altid ønsket at stoppe på det tidspunkt, hvor vi var på toppen – og ikke fordi seerne var blevet trætte af os. Sæsonen 2016 var den bedste nogensinde seermæssigt. Så ved at gøre det nu ved jeg med mig selv, at vi stopper, mens legen er god. Jeg kan kun sige, at jeg er glad og taknemmelig for, at jeg har fået mulighed for at boltre mig på en scene, som jeg er vild med, siger Michael Meyerheim.

Hermed slutter et årti, hvor seerne på TV 2 CHARLIE har kunnet opleve landets største skuespillere, politikere, sportsfolk med flere blive interviewet af ”Danmarks Mr. Talkshow”.

Stjernespækket sæson med Michael Laudrup, Sofie Gråbøl og Claus Meyer
Listen af kendte og aktuelle gæster, der har besøgt ‘Talkshowet Meyerheim’, siden det blev sendt første gang i 2006, er lang og imponerende. Den tæller blandt andre Mads Mikkelsen, Brian Laudrup, Sidse Babett Knudsen, Peter Schmeichel, Viggo Mortensen og statsministre som Helle Thorning-Schmidt, Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Ramussen. Det storslåede line-up af gæster fortsætter også i sidste sæson, og Michael Meyerheim løfter allerede nu sløret for, hvilke gæster seerne har i vente:

– Her i den sidste sæson af talkshowet er det en stor glæde for mig, at vi har aftaler med nogle mennesker, som altid har stået højt på min ønskeliste, men som ikke har kunnet tidligere – f.eks. Michael Laudrup. Og så er det dejligt, at vi har ja fra folk, der har været gode venner af programmet, og som jeg har oparbejdet et varmt og personligt forhold til gennem årene som Sofie Gråbøl, Casper Christensen, Preben Elkjær og Ghita Nørby, lyder det fra en glad Michael Meyerheim.

Blandt de andre “debutanter” i ’Talkshowet Meyerheim’ i denne sæson er i øvrigt Claus Meyer, Søren Rasted, Jonatan Spang og Lise Baastrup.

Meyerheim bliver på TV 2 CHARLIE
Selvom det bliver den sidste sæson af ‘Talkshowet Meyerheim’, bliver det ikke det sidste, seerne får at se til den populære vært, forsikrer TV 2 CHARLIE. Michael Meyerheim forbliver vært på kanalen bl.a. på ‘Spørg Charlie’ til efteråret, og derudover er man i fuld gang med et samarbejde om et nyt program.

‘Talkshowet Meyerheim’ har i ti år været et af kanalens stærkeste og vigtigste flagskibe, og kanalchef Sune Roland Jensen er ikke et sekund i tvivl om, at talkshowet har haft stor betydning for TV 2 CHARLIE.

– ‘Talkshowet Meyerheim’ har været en vigtig rygrad i vores sendeplan, og det er et af de programmer, der rammer bredt. TV 2 CHARLIE har igennem en lang årrække været den eneste danske kanal med et fast talkshow, hvor aktuelle danskere har haft mulighed for at lade sig interviewe i en underholdende ramme. Vi er sindssygt stolte af de mange gode programmer, Michael Meyerheim har lavet gennem årene, og nu glæder vi os til det nye, vi skal lave sammen, siger Sune Roland Jensen.

Fejring af en 100-årig foregangskvinde
Premiereprogrammet lægger stærkt fra land med den snart 100-årige fødselar Lise Nørgaard, der fortæller åbenhjertigt om sit lange liv. I programmet onsdag 1. februar tager Michael Meyerheim forskud på festen og inviterer forfatteren og hendes gode venner Cecilie Frøkjær, Kathrine Lilleør, Søren Pind og Bertel Haarder i studiet.

De fortæller om venskabet med kvinden bag ’Matador’, den inspirerende appetit og nysgerrighed, hun har på livet, og det uudslettelige indtryk, forfatteren har gjort på dem. Bertel Haarder overrasker med en sang, han selv har skrevet, og så underholder skuespiller Lise Baastrup og Nørrebro Teater med en bevægende version af Benny Andersens ‘Svantes lykkelige dag’.

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt