Sweetbitter

Sweetbitter har tidligere været vist på C More, nu er serien så også at finde hos Xee.

Det er en bittersød oplevelse for unge og naive Tess, spillet af Ella Purnell (“Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”), at komme til New York. I serien følger vi Tess lige efter hun er ankommet til byen, hvor hun mod alle odds får et job på en celeber restaurant. Her bliver Tess hurtigt introduceret til en verden af drugs, druk, kærlighed og begær. Tess bliver med andre ord hurtigt en del af det hektiske og bedrageriske tjenermiljø. Serien minder om en opdateret udgave af 90’ernes Coyote Ugly.

I det nye job på restauranten får hun hurtigt en stor omgangskreds, log hun bliver draget af det kaotiske og hurtige natteliv, der følger med jobbet. Hun får hurtigt en stor omgangskreds, men hvem kan hun egentlig stole på?

Xee sender hele sæson 1 den 11. januar, før der tages hul på sæson 2. Du kan naturligvis streame serien hos Xee fra samme dag.

 

Video Thumbnail
SWEETBITTER Official Trailer (2018) Ella Purnell, TV Series HD
Sweetbitter har tidligere været vist på C More, nu er serien så også at finde hos Xee. Det er en bittersød oplevelse for unge og naive Tess, spillet af Ella Purnell ("Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"), at komme til New York. I serien følger vi Tess lige efter hun er ankommet til byen, hv
11 jan 2020 23:30
Xee Xee

Sweetbitter Xee YouSee TV & Film
Drama Serie

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button