[responsive_menu_pro]

Suits – sæson 9 ekslusiv premiere på Xee

| mandag 08. jul, 2019 16:11 | opdateret 10. jul, 2019 kl. 9:23 | 0 Kommentarer
Suits sæson 9 Xee

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film På Xee mandag 22/07 22:00 Drama Serie

Så er der endelig premiere på den afsluttende sæson af Suits, sæson 9, hvor alle tråde, magtkampe og opgør på advokatkontoret Pearson, Spector & Litt bliver samlet. Xee har eksklusiv dansk premiere på serien den 22. juli, kun få dage efter premieren i USA.

Foreløbig har informationerne om indholdet i den sidste sæson været holdt tæt til kroppen af folkene bag den populære serie. Kun få ting er sluppet ud om handlingen i den sidste sæson, men vi ved, at Mike vender tilbage på kontoret og så afslører den officielle trailer, at det ser ud som om, nogen er ved at overtage firmaet mod de ansattes vilje.

Vi ved også, at Hollywood-stjernen Katherine Heigl stadig udfylder rollen efter Meghan Markel, der er blevet giftet ind i det engelske kongehus. Heigl spiller rollen som Samantha Wheeler – en talentfuld, ny partner, der i sæson 8 for alvor ruskede op i advokatfirmaet Pearson, Spector & Litt. Magtkampe, private opgør og professionelle sejre og nederlag på kontoret er kernen i Suits.

Suits kan streames på Xee, der hver mandag lægger et nyt afsnit til streaming.

Kilde: YouSee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Fuhlen og Mandel Allin Xee

Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

25. juli 2019 Xee kl. 00:00

næste »

Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked