Studie 5 - ny sæson fra 24. februar

Studie 5 Kanal 5
*Kanal 5Kanal 5 Dplay Sport lørdag 24/02 Kanal 5 kl. 21:30
24-02-2018 21:30:00 Europe/Copenhagen Studie 5

Kanal 5 skruer endnu engang op for festen, når vi er klar med en spritny sæson af ‘Studie 5’. Brian Lykke styrer slagets gang, når drengene mod pigerne skal dyste i alt fra danse-moves til sangtalent.

Kanal 5 DPlay

Kanal 5 skruer endnu engang op for festen, når vi er klar med en spritny sæson af ‘Studie 5’.  Brian Lykke styrer slagets gang, når drengene mod pigerne skal dyste i alt fra danse-moves til sangtalent.

Festen fortsætter ufortrødent i den nye sæson af ‘Studie 5’ – Danmarks største og mest underholdende musikquiz. Endnu engang står drengene over for pigerne i en duel, hvor det ikke handler om at have den største musikviden, men derimod at være i stand til at optræde, improvisere og bare synge på livet løs. Og nå ja, så skal man også være virkelig cool til at klæde sig ud!

‘Studie 5’ byder på en masse underholdende musikquizrunder og skøre indslag, hvor gæsterne bl.a. skal gennemføre ‘Duetten fra helvede’ og en vanvittig omgang ‘Stop tiden’, hvilket på ingen måde går stille af sig. Vært Brian Lykke går filmvejen med runden “Skuespil en sang”, hvor en kendt sangtekst spilles som en fiktionsserie – men i et helt andet univers.

Stephania Potalivo og Jonas Schmidt er igen ombord som de to veloplagte holdkaptajner for helholdsvis pigerne og drengene, og de er bestemt ikke bange for selv at kaste sig ud i løjerne. Især ikke, når det gælder denne sæsons uforglemmelige video-spoofs, hvor Prince, Sia, George Michael, Nirvana, Madonna og mange andre af musikverdenens største navne kommer under kærlig behandling.

‘Studie 5’ er med andre ord musik og dansk underholdning, når det er allerbedst!

I denne sæson kan du blandt andre opleve:

Jacob Riising

Anne Sofie Espersen

Signe Vadgaard

Simon Jul

Felix Smith

Lasse Rimmer

Andrea Elisabeth Rudolph

Nikolaj Stokholm

Johannes Nymark

Julie Steincke

Christiane Schaumburg-Müller

Wafande

Del på:

Privacy Preference Center

Luk din konto?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?