Stjernekigger – nyt comedy program på Zulu

Stjernekigger TV 2 Zulu Foto: Jan Grarup/TV 2 ZULU
TV 2 Zulu TV 2 Play søndag 05/02/17 TV 2 Zulu kl. 22:25
05-02-2017 22:25:00 Europe/Copenhagen Stjernekigger – nyt comedy program på Zulu

Søndag 5. februar har TV 2 ZULU premiere på nyt comedy-program, ‘Stjernekigger’, med fokus på danske kendisser.

TV 2 Zulu TV 2 Play

Søndag 5. februar har TV 2 ZULU premiere på nyt comedy-program, ‘Stjernekigger’, med fokus på danske kendisser. I spidsen for det hele står komikeren Mark le Fêvre.

I et nyt ugentligt liste-program på TV 2 ZULU tager komikeren Mark le Fêvre seerne igennem de mest bemærkelsesværdige hændelser i kendisuniverset. Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje i ‘Stjernekigger’, der har premiere søndag 5. februar på TV 2 ZULU – lige efter ‘ZULU Awards 2017’. Herefter sendes programmet om mandagen på kanalen.

Hvad laver de kendte?

Hvad er det egentlig, de danske kendisser går rundt og laver, og mangler Danmark ikke en ekspert på området? Jo, og manden, der ved alt om de kendtes udskejelser, er Mark le Fêvre. Programmet ‘Stjernekigger’ giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på.

– Hvem af de danske celebs har gjort noget fedt? Hvem har gjort noget, der er kendt-agtigt, og hvem har formået at skabe overskrifter på det? Det giver jeg svaret på, når jeg kommer med mit ugentlige kendisoverblik, fortæller Mark le Fêvre.

Hver uge bringer han en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet.

Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne kan altid tippe eller give gode råd til, hvem de synes der skal med.

– Jeg glæder mig til at gå ombord i kendisstoffet og rapportere fra et univers, der tilsyneladende vokser dag for dag. Verden er måske af lave, men de kendte – dem vil vi altid kunne mæske os i, siger Mark.

Ud over at være på forkant med de nyeste historier i kendisverdenen og være til stede på den røde løber til premierer giver ‘Stjernekigger’ og Mark også en guide til, hvordan du bliver kendt på nettet. For hvordan opnår man egentlig det at gå viralt? Hvad skal der til? Mark undersøger det sammen med store danske personligheder, der sætter ære og helbred på spil for at hjælpe seerne og Mark.

Hvem er Mark?
28-årige Mark le Fêvre har på kort tid opnået stjernestatus på nettet og har omkring 200.000 fans på Facebook. Især hans karakter ‘Jyde-man’ er nået bredt ud i landet, og videoerne opnår tusindvis af likes, kommentarer, delinger og hundredetusindevis af visninger. Mark er efterhånden selv en etableret komiker på den danske stand up-scene, siden han startede for godt seks år siden. I 2012 vandt han ‘Danish Open i stand up’, og i 2016 var han nomineret til ‘Årets Talent’ ved ZULU Comedy Galla.

Stjernekigger første gang på TV 2 Zulu 5. februar kl. 22:25

Kilde: TV 2

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide