[responsive_menu_pro]

Sporløs er tilbage på DR1

| fredag 12. okt, 2018 10:01 | 0 Kommentarer

Tirsdag 16. oktober klokken 20.00 er det tid til en ny sæson af ’Sporløs’ på DR1.

I sæsonens første program møder vi tvillingerne Adrian og Patrik, der er fire år gamle, da de bliver adopteret fra et børnehjem i Tjekkiet. De vokser op i Jylland, men som årene går vokser frustrationerne over, at de ikke aner, hvad der er sket de tre første måneder af deres liv. I deres dokumenter fremgår det, at de blev tvangsfjernet fra deres biologiske mor. Det kræver derfor stort mod fra de 19-årige tvillinger Patrik og Adrian at tage med ’Sporløs’ ud for at lede efter deres biologiske mor og forhåbentlig få svar på, hvad der skete dengang.

I program 2 følger vi Luana, der har aldrig mødt sin far. Hun har ikke engang set et billede af ham. Det eneste hendes mor har kunnet fortælle er, at han hed Jucelino og at han arbejdede som slagter inde i Amazon-junglen, dengang hun blev født. Og så ved hun, at han havde et modermærke ved næsen, præcis som hende selv. Luana har boet med sin mor i Danmark siden hun var seks måneder gammel, men det har altid været hendes største ønske at vende tilbage til regnskoven for at lede efter sin far.

Program 3 kigger på tvillingerne Victor og Victoria’s historie. De er meget afkræftede, da deres danske adoptivforældre henter dem på et børnehjem i Bulgarien. På trods af, at de er to år gamle, har de svært ved at gå og sidde selv, og de kan kun spise grød. Nu – 18 år efter – rejser Victoria med Sporløs tilbage til Bulgarien for at lede efter sine biologiske forældre. Hun håber at få svar på, hvorfor de ikke kunne beholde dem – og hvad der skete på børnehjemmet dengang.

16 okt 2018 20:00
DR1 DR TV

Sporløs er tilbage på DR1 DR1 DR TV

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked