[responsive_menu_pro]

Sporløs er tilbage på DR1

DR1DR1 DR TV
okt 16 KL. 20:00

Sporløs er tilbage på DR1 DR1 DR TV
Tilføj til kalender

16-10-2018 20:00:00 Europe/Paris Sporløs er tilbage på DR1

Tirsdag 16. oktober klokken 20.00 er det tid til en ny sæson af ’Sporløs’ på DR1.

DR1 DR TV

Tirsdag 16. oktober klokken 20.00 er det tid til en ny sæson af ’Sporløs’ på DR1.

I sæsonens første program møder vi tvillingerne Adrian og Patrik, der er fire år gamle, da de bliver adopteret fra et børnehjem i Tjekkiet. De vokser op i Jylland, men som årene går vokser frustrationerne over, at de ikke aner, hvad der er sket de tre første måneder af deres liv. I deres dokumenter fremgår det, at de blev tvangsfjernet fra deres biologiske mor. Det kræver derfor stort mod fra de 19-årige tvillinger Patrik og Adrian at tage med ’Sporløs’ ud for at lede efter deres biologiske mor og forhåbentlig få svar på, hvad der skete dengang.

I program 2 følger vi Luana, der har aldrig mødt sin far. Hun har ikke engang set et billede af ham. Det eneste hendes mor har kunnet fortælle er, at han hed Jucelino og at han arbejdede som slagter inde i Amazon-junglen, dengang hun blev født. Og så ved hun, at han havde et modermærke ved næsen, præcis som hende selv. Luana har boet med sin mor i Danmark siden hun var seks måneder gammel, men det har altid været hendes største ønske at vende tilbage til regnskoven for at lede efter sin far.

Program 3 kigger på tvillingerne Victor og Victoria’s historie. De er meget afkræftede, da deres danske adoptivforældre henter dem på et børnehjem i Bulgarien. På trods af, at de er to år gamle, har de svært ved at gå og sidde selv, og de kan kun spise grød. Nu – 18 år efter – rejser Victoria med Sporløs tilbage til Bulgarien for at lede efter sine biologiske forældre. Hun håber at få svar på, hvorfor de ikke kunne beholde dem – og hvad der skete på børnehjemmet dengang.

Andre aktuelle titler på DR TV

Gæsten og Hesten DR2

Gæsten og hesten på DR2 - Feldthaus og Kakooza besøger danske luksushoteller

Christine Feldthaus og Melvin Kakooza besøger fire danske luksushoteller på DR2 denne sommer – med start lørdag klokken 21.00.

22. juni 2019 DR2 kl. 21:00

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked