Sjit Happens sæson 5 premiere 30. januar

sjit happens tv2 zulu
TV 2 Zulu TV 2 Play mandag 30/01 TV 2 Zulu kl. 21:15

TV 2 Zulu’s successfulde komedieserie Sjit Happens er i gang med optagelserne til en ny sæson. Sjit Happens sæson 5 får premiere 30. Januar på TV 2 Zulu. Den populære Zulu-serie Sjit Happens femte sæson bliver samtidigt den allersidste sæson.

»Jeg vil ikke sige, det er vemodigt, for det er naturligt, at man stopper på et tidspunkt,« siger komikeren Nikolaj Stokholm, der spiller Øland i serien.

»Men jeg er meget stolt over at have lavet fem sæsoner af serien. Og jeg er også stolt over den måde, vi slutter serien på,« siger han.

Første episode af Sjit Happens sæson 5 omtales som følger:

For at hjælpe sin veninde beslutter Mads sig for at gifte sig, så hun kan blive i landet. Vennerne mener, det er en idiotisk beslutning, og vil have Mads til at annullere ægteskabet. Emil og Katrine har indledt et forhold, men prøver at holde det hemmeligt for vennerne.

Ane og Jung skal flytte sammen, og det betyder, at Olau kan flytte tilbage i kollektivet. Øland skal tabe sig og begynder til fitness med Mads, men i stedet for at tabe sig får han en ny ven.

Sjit Happens sæson 5 første gang på TV 2 Zulu 30. januar kl. 21:15. Der er snigpremiere en uge før på Play

Hvis du undrer dig over at Sjit Happens sæson 4 ikke er at finde på DVD, så skyldes det rettigheder. Den må åbenbart kun vises på TV 2 Play.

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide