Sidste sæson af Homeland har fået premieredato på svenske SVT

| tirsdag 14. jan, 2020 09:30 | opdateret 14. feb, 2020 kl. 19:34 | 0 Kommentarer
Homeland sæson 8

Danskere skal formentlig over på svenske SVT1 for at se sæson 8 af serien Homeland. DR viser den ikke, men seriens sidste sæson er nu havnet på danske Xee.

Har man adgang til svenske SVT1, så er det fra 16. februar man kan følge i den allersidste sæson af Homeland. På den svenske streamingtilbud ,SVT Play, vil afsnittet kunne ses allerede ses dagen efter den amerikanske premiere, så det er fra 10. februar.

Skal du se det via SVT Play i Danmark kræver det en DNS geotjeneste som den dansk tjeneste Unlocator eller en VPN tjeneste med svensk server.

I sæson 8 af Homeland er Carrie Matheson (Claire Danes) og Saul Berenson (Mandy Patinkin) tilbage. Carrie bliver afhørt efter sin tid i russisk fangenskab. Saul (Mandy Patinkin) er national sikkerhedsrådgiver for præsident Warner (Beau Bridges). Sauls job er at afslutte krigen i Afghanistan, og det er grunden til, at han forhandler med Taliban. Det kræver hjælp af Carrie, der naturligvis har mistanke om, at flere mennesker har skiftet side efter den tid, hun var i Rusland.

16 feb 2020 21:00
SVT1

Sidste sæson af Homeland har fået premieredato på svenske SVT SVT1
Thriller Serie

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om