[responsive_menu_pro]

Seriefix - nyt talkshow om tv-serier på Xee

seriefix

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film
apr 8 KL. 22:00

Seriefix - nyt talkshow om tv-serier på Xee Xee Xee YouSee
Tilføj til kalender Comedy / Talk

08-04-2019 22:00:00 Europe/Paris Seriefix - nyt talkshow om tv-serier på Xee

Seriefix er et uformelt talkshow, hvor ugens gæster ser og taler om alle de nye og populære tv-serier, danskerne elsker. Talkshowet er både til hardcorefans og alle andre serieelskere, der søger inspiration, viden og indsigt.

Xee Xee YouSee

Mandag 8. april har Xee premiere på et nyt, dansk program, der tager serier på tv- og streaming-tjenester alvorligt. Seriefix er et uformelt talkshow, hvor ugens gæster ser og taler om alle de nye og populære tv-serier, danskerne elsker. Talkshowet er både til hardcorefans og alle andre serieelskere, der søger inspiration, viden og indsigt.

Værten i Seriefix er David Mandel, der blandt andet er kendt af radiolytterne hos DR. I Seriefix har han hver uge kendte gæster i studiet samt en serieekspert. Hvert program har et specifikt tema og går tæt på tre-fire serier. Undervejs vises der naturligvis masser af klip fra serierne. Seriefix byder hver uge også på quizzer, når gæsterne dyster i serieviden.

Premieren på Seriefix er en Game of Thrones Special. Den helt unikke serie tager samme aften hul på sidste sæson, og Seriefix dykker i den anledning dybt ned i GoT, der er en af de mest populære tv-serier nogensinde. I studiet har David Mandel inviteret serieekspert Frederik Dirks Gottlieb sammen med to andre GoT-fans; Sara Bro og Mikkel Kryger. De tre går sammen med værten helt tæt på en af de største seriesucceser de seneste år.

Seriefix kan streames samme dag, som det sendes på Xee.

Kilde: Xee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Fuhlen og Mandel Allin Xee

Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

25. juli 2019 Xee kl. 00:00

næste »

Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked