Samme tid næste år - nyt livsstilsprogram på TV 2 med Cecilie Frøkjær

TV 2TV 2 TV 2 Play mandag 16/10/17 TV 2 kl. 20:00
16-10-2017 20:00:00 Europe/Copenhagen Samme tid næste år - nyt livsstilsprogram på TV 2 med Cecilie Frøkjær

I TV 2s nye livsstilsprogram ’Samme tid næste år’ møder Cecilie Frøkjær en række danskere, der har sat sig for at gøre en drøm til virkelighed.

TV 2 TV 2 Play

Vi har allesammen noget, vi ønsker at ændre i vores liv – det kan være et mål, vi vil opnå, eller en livslang drøm, vi ønsker at realisere. I den helt nye programserie ’Samme tid næste år’ med Cecilie Frøkjær som vært følger vi fra mandag 16. oktober en række almindelige danskere, der sætter alt ind for at komme i mål med et stort ønske for deres liv.

For et år siden mødte Cecilie Frøkjær programmets medvirkende i studiet, inden de hver især påbegyndte deres personlige og livsændrende projekt. Nu, et år efter, møder hun dem igen og får svar på, om de er kommet i mål, og hvordan det har påvirket dem. For gæsterne er der altså gået et helt år, mens seerne får forvandlingen at se med det samme.

– Dette program ligner ikke noget, jeg har lavet før. Jeg møder en række dedikerede danskere, som har et meget stort ønske om at ændre noget i deres liv på et år. Herefter ser jeg dem først igen, når det år er gået – og jeg ved ikke, om de har klaret det. Alt er blevet holdt hemmeligt for mig af redaktionen, fordi den bedste reaktion er den ægte reaktion, når mine gæster træder ind ad døren, fortæller Cecilie Frøkjær og fortsætter:

– Jeg har derfor arbejdet med to eller tre forskellige manuskripter uden at vide, hvilket ét af dem, der skulle bruges. Det fandt jeg først ud af, når dørene gik op, og det viste sig, om deres drøm var blevet til virkelighed eller ej, siger Cecilie Frøkjær, der ikke lægger skjul på, at det har været et rørende og inspirerende program at lave.

Kom med på rejsen
I premiereprogrammet møder vi bl.a. overvægtige og diabetesramte Maj, der drømmer om at slippe medicinen, så hendes stedsøn ikke længere skal frygte at miste endnu en mor. 39-årige Michael sidder i kørestol, men har et mål om at gå til toppen af Rundetårn og dermed være et skridt nærmere et liv uden kørestol.

Mød også Rosa, der samme tid næste år ønsker at have fundet sin forsvundne bror, og 23-årige Claus, der vil have sit første kys. Endelig drømmer 41-årige Susse om at kunne sove igen, mens Klavs vil være den første danske hørehæmmede drag queen.

Hver uge kan man desuden se én unik historie på TV 2 PLAY, hvor vi bl.a. følger Karins kamp for at tabe sig 50 kilo. Mød bl.a. Vera, der vil overvinde sin flyskræk, og 22-årige Amalie, som drømmer om at klare sig selv efter sin hjerneskade.

Se om det lykkes Michael, Maj og alle de andre medvirkende at nå deres mål, når ‘Samme tid næste år’ har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY mandag 16. oktober klokken 20.00.

Kilde: TV 2

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt