[responsive_menu_pro]

Saga på eventyr flytter ind på Viaplay - baseret på de populære børnebøger af Josefine Sundström

Saga paa Eventyr

Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
apr 12 KL. 09:00

Saga på eventyr flytter ind på Viaplay - baseret på de populære børnebøger af Josefine Sundström Viaplay
Tilføj til kalender Børne-TV

12-04-2019 09:00:00 Europe/Paris Saga på eventyr flytter ind på Viaplay - baseret på de populære børnebøger af Josefine Sundström

Fem et halvt-årige Saga flytter lige om lidt ind på Nordic Entertainment Groups streamingtjeneste Viaplay, hvor alle børn kan glæde sig til at følge med i hendes livs små og store øjeblikke.

Viaplay

Fem et halvt-årige Saga flytter lige om lidt ind på Nordic Entertainment Groups streamingtjeneste Viaplay, hvor alle børn kan glæde sig til at følge med i hendes livs små og store øjeblikke. Saga på eventyr er en animeret serie i ti dele baseret på Josefine Sundströms populære bøger af samme navn. Serien har eksklusiv premiere på Viaplay fredag den 12. april i hele Norden.

Saga er 5 1/2 år og bor sammen med sin mor og far i et lille rækkehus. Saga elsker dyr og vil så gerne have sit eget kæledyr – eller måske en lillesøster eller lillebror. De elskede fortællinger om pigen Saga er nu blevet til en animeret serie, som danske børn kan glæde sig til at se på Viaplay fra den 12. april – og lære Saga at kende, hvis de ikke allerede kender hende fra bøgerne.

Saga på eventyr er en Viaplay Originalserie i ti afsnit, hvert afsnit er baseret på et kapitel i de to første bøger om Saga: Trampoliner, svømning og en forsvundet tigermis samt Søskendesavn, kampgejst og en genstridig rokketand.

Præcis som i bøgerne står Emma Göthner for illustrationerne og Niklas Larsson er producent for SF Studios. I Danmark har Mille Gori lagt stemme til fortællingen om Saga.

Video Thumbnail
Saga på eventyr | Official Trailer | A Viaplay Original
Kilde: Viaplay presse

Andre aktuelle titler på Viaplay

Book Club

Four lifelong friends have their lives forever changed after reading 50 Shades of Grey in their monthly book club.

21. juni 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked