Den russiske ambassadør

den russiske ambassadør Viaplay
Stream med Viaplay - Bestil her fredag 29/09
29-09-2017 00:00:00 Europe/Copenhagen Den russiske ambassadør

I den nye sæson fortsætter den russiske besættelse af Norge. EU ikke kan beslutte sig for, hvordan de skal handle, samtidig med at USA styres af en egenrådig præsident

Viaplay

TV-serien, Den russiske ambassadør (med den norske titel Okkupert) er baseret på en idé af den kendte norske forfatter, Jo Nesbø. Sæson 1 var Norges hidtil dyreste dramaserie, blev vist på norsk TV 2. Den nye sæson 2 får premiere på Viaplay 29. september.

I den nye sæson fortsætter den russiske besættelse af Norge. Den politiske situation besværliggøres yderligere af, at EU ikke kan beslutte sig for, hvordan de skal handle, samtidig med at USA styres af en egenrådig præsident, der ikke har en interesse i at beskytte andre end sig selv. Norge bliver trukket tættere på Rusland, og samtidig bliver begreberne “modstandshelt” og “terrorist” sværere at adskille.

– ”Den Russiske Ambassadør” er spændende at producere, fordi vi vender op og ned på den gængse verdensopfattelse. Det er meget inspirerende, at den første sæson har skabt så mange reaktioner og ikke mindst entusiasme i hele verden. I denne sæson tager vi endnu flere chancer. Vi håber og tror på at “Den Russiske Ambassadør 2” bliver både underholdende og original, fortæller instruktør Erik Skjoldbjærg.

Andre aktuelle titler på Viaplay

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming

Privacy Preference Center

Luk din konto?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?