Riviera - ny serie på C More

Riviera Julia Stiles
C More Play onsdag 06/09

Da den nygifte Georginas mand, som er multimilliardær, dør i en eksplosion, opdager hun efterfølgende, at hans livsstil var omgivet af vold, løgne – og mord! Inden længe er hun selv i livsfare! Det er premissen i C Mores nye dramaserie Riviera, hvor blandt andre Julia Stiles, Lena Olin og Iwan Rheon medvirker. 

Med Riviearen som kulisse præsenterer serien Riviera et familiedrama – godt krydret med en spændende krimihistorie. Julia Stiles (fire Jason Bourne film, Dexter) spiller den intelligente og stærke Georgina Clios, der er gift med milliardæren Constantine Clios (Anthony LaPaglia, Swedish Dicks, Annabelle: Creation). Da Georgina skal på forretningsrejse til New York, bliver Constantine tilbage for at afholde et vigtigt møde ombord på en yacht. Pludselig flænges den stille aften på havet af et øredøvende brag, da yachten springer i luften – med Constantine ombord. Den frygtelige hændelse sætter skub i en lang række hændelser, som alle afdækker den mørke side af den ellers så glamourøse facade på Rivieraen.

Da Georgina vender tilbage til Riviearen, støder hun igen og igen sammen med Constantines ekskone, den benhårde Irina Clios (Lean Olin, Vinyl, Hypnotisøren), der ikke lægger skjul på, at hun planlægger at vende tilbage til positionen som familien Clios matriark. Irina tager alle midler i brug – her i blandt deres tre børn Adam (Iwan Rheon, Game of Thrones, Vicious), Christos (Dimitri Leonidas, Monumenternes mænd, Centurion) og Adriana (Roxane Duran, Michael Kohlhass, Paula). Men Georgina står i vejen for hende.

Samtidig opdager Georgina, at hendes mand måske ikke helt var den hun troede. Og var eksplosionen en ulykke?

Riviera er skabt af den Oscarbelønnede manuskriptforfatter og instruktør Neil Jordan (En vampyrs bekendelser) og Paul McGuinness (der bl.a. har produceret et hav af dokumentarfilm om U2).

Riviera sæson 1 består af 10 afsnit, som alle kan streames på C More fra den 6. september.

ARVE Error: The video is likely no longer available. (The API endpoint returned a 404 error)

Andre aktuelle titler på C More

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt