Rellik – ny serie på HBO Nordic 11. september

Rellik hbo nordic
*HBO Nordic 6 Afsnit Fra mandag 11/09

RELLIK er en krimi-thriller-serie, der vender den så velkendte krimi-fortællestruktur på hovedet. Selv titlen skal læses bagfra.

Serien begynder med slutningen, hvor en mistænkt seriemorder er blevet fanget. Plottet rulles op baglæns gennem en række af grusomme mord, og gradvist kommer sandheden frem.

Jagten på morderen er rammefortællingen, men lige så vigtig er historien om den vansirrede kriminalinspektør Gabriel Markham, der spilles af Richard Dormer (Beric i Game of Thrones). Den karismatiske, gådefulde og vedholdende Gabriel er som besat i jagten på den seriemorder, der har ødelagt ham både mentalt og fysisk og har efterladt ar i ansigtet og på sjælen. Lærke Winther spiller Richard Dormers hustru i den engelske krimiserie Rellik, der er skabt af teamet bag BBC-hittet The Missing.

Rellik dykker ned i Gabriels personlige og professionelle liv og viser smerten hos en fysisk og følelsemæssigt ramt mand, og vi ser, hvordan opklaringen af forbrydelsen påvirker ægteskabet, familielivet og selvbevidstheden. Gabriels makker, den kvikke politibetjent Elaine, der er ivrig efter at behage, spilles af Jodi Balfour (The Crown, Bomb Girls, Quarry).

Ud over en spændende morderjagt er all3media international/BBC One (UK)/Cinemax (US)-serien en udforskning af de motiver, der ligger bag et mord. Rellik viser, hvordan begivenheder er med til at danne, den man bliver – om det så er morder eller politibetjent. Serien kan ses på HBO Nordic en time efter BBC One-premieren i England.

RELLIK sæson 1 (6 episoder af 60 min) har premiere 11. september kl. 23:00. Afsnit er online mandage kl. 23:00

Video Thumbnail
Rellik: New Series Trailer

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming