Red Oaks sæson 2

Red Oaks season 2 amazon Red Oaks season 2 amazon
Amazon Video fredag 10/03/17
10-03-2017 23:00:00 Europe/Copenhagen Red Oaks sæson 2

Med skuespillere som Craig Roberts, tager serien Red Oaks seerne tilbage til sommeren 1986.

Amazon

Den 10. marts får anden sæson af Red Oaks premiere på Amazon Prime Video i Danmark.

Med skuespillere som Craig Roberts, tager serien Red Oaks seerne tilbage til sommeren 1986. Vi befinder os i New Jerseys forstæder, hvor Top Gun var nummer et på billetkontoret, og livet var langt mere simpelt… Altså for alle på nær de fortabte og utilpassede ansatte og medlemmer af Red Oaks Country Club.

For den professionelle tennisspiller, David Meyers (Craig Roberts), har det været et år fyldt med omvæltninger. I en tid, hvor han ovenpå sine forældres skilsmisse er tvunget til at droppe ud af NYU, og dermed opgive sine fremtidige drømme om at blive filminstruktør, er det eneste lyspunkt i hans liv romancen med Skye. Skye er datter af Red Oaks direktøren Doug Getty.

I mellemtiden kæmper Davids familie og venner alle med deres eget komplicerede kærlighedsliv i løbet af sommeren. Red Oaks er skabt og produceret af Gregory Jacobs og Joe Gangem. I serien møder vi udover Craig Roberts også stjerner som Ennis Esmer, Oliver Cooper, Paul Reiser, Alexandra Socha, Richard Kind and Jennifer Grey.

Red Oaks skildrer de humoristiske milepæle, vi uomtvisteligt passerer på vejen til at finde os selv. Serien er også produceret af Steven Soderbergh, David Gordon Green og Antoine L Douaihy.

Video Thumbnail
Red Oaks Season 2 Launch Trailer | Prime Video

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Del på: