[responsive_menu_pro]

Praktikanten – ny dansk serie på Xee

| mandag 08. jul, 2019 16:09 | 0 Kommentarer
Praktikanten Xee

XeeXee YouSee XeeXee YouSee TV & Film På Xee Reality

Xee kan fra uge 30 præsentere den danske serie Praktikanten, der i seks afsnit lader to generationer mødes for at se, hvad de kan lære af hinanden. Hvert afsnit har et emne og to gæster, der arbejder inden for samme område, men på hver sin måde.

Tidligere gik vejen til berømmelse via utallige timers hårdt arbejde og en god portion held. Men så kom de sociale medier. Med et kamera og en online-forbindelse kan enhver nu kickstarte sin vej til stjernerne. I Praktikanten mødes to personer fra hver deres generation i et praktikforløb – for hvad kan de egentlig lære af hinanden, hvis overhovedet noget?

I det første afsnit skal komiker og radiovært Lasse Rimmer mødes med YouTuberen Benjamin Jønsson. Lasse Rimmer afprøver comedy-genren på YouTube, mens Benjamin laver sit allerførste standup-show, assisteret af Lasse Rimmer.

I seriens andet afsnit møder vi den nybagte far og celebrity-hårstylist Dennis Knudsen og beautyinfluencer Lasse Brogaard. Hos Lasse får Dennis helt styr på teknikken, når han bliver oplært som influencer og svarer på spørgsmål fra fans og følgere på Lasses kanal. Hos Dennis kommer Lasse i nærkontakt med provinsens ældre damer, når han sælger hårprodukter med Dennis på Fyn.

I serien vil man i afsnit 3 om musik møde musikproducer og forsanger i Djämes Braun Lasse “Pilfinger” og YouTube-fænomenet Benjamin Lasnier. Hos Benjamin lærer Lasse, hvordan han bruger sociale medier til at lave hits med internationale kunstnere. Næste dag er rollerne byttet rundt, og Lasse tager Benjamin med i øvelokalet.

I afsnittet om bagning er det indehaveren af konditori La Glace, Marianne Stagetorn, og kage-bloggeren Frederikke Wærens, der skal i praktik hos hinanden for en dag.

I femte afsnit er emnet træning. Det er Danmarks ukronede fitnessdronning Charlotte Bircow og fitness-influenceren Cecilie Lind, der kommer i praktik hos hinanden for en dag. Charlotte bliver udfordret i en Instagram-træningssession, når Cecilie viser hende, hvordan hun bruger de sociale medier til at promovere sit brand. Næste dag er rollerne byttet rundt, og Cecilie får en afgørende rolle, når Charlotte skal godkende sin nye solcreme, inden de sammen træner “Balder af stål”.

I afsnittet om makeup møder stjernernes foretrukne makeup-artist Sine Ginsborg og Instagram-stjernen Camilla Frederikke hinanden for en dag. Sine bliver kastet ud i en live makeup-challenge på Youtube, mens Camilla Frederikke er med på et prestigefyldt fotoshoot.

Alle seks afsnit af Praktikanten kan streames – Xee lægger et afsnit ud hver torsdag.

Kilde: Xee presse

Andre aktuelle titler på Xee YouSee

Fuhlen og Mandel Allin Xee

Fuhlen og Mandel Går All-In

David Mandel og Christian Fuhlendorff har sammen med Xee skabt et uformelt, bizart og voldsomt underholdende comedy-sportsrejseprogram

25. juli 2019 Xee kl. 00:00

næste »

Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked