Perfekte Steder sæson 2 på TV 2 Zulu - Se den nye sæson nu

Perfekte steder TV 2 Zulu sæson 2 'Perfekte Steder' - fra venstre Alex (Aske Bang), MM (Sophie Marie Jeppesen), Oliver (Jakob Åkerlind), Simone (Olivia Joof Lewerissa), Tobias (Gustav Giese), Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Natascha (Sus Wilkins), Christian (Elias Munk). Foto: Andreas Omvik/TV 2
TV 2 Zulu TV 2 Play mandag 23/04/18 TV 2 Zulu kl. 21:30
23-04-2018 21:30:00 Europe/Copenhagen Perfekte Steder sæson 2 på TV 2 Zulu - Se den nye sæson nu

Kærlighedshistorien mellem Rose (Sara Hjort Ditlevsen) og Tobias (Gustav Giese) fortsætter på ZULU og TV 2 PLAY. De er flyttet sammen og er stadig forelskede, men hverdagen er så småt ved at indfinde sig

TV 2 Zulu TV 2 Play

Kærlighedshistorien mellem Rose (Sara Hjort Ditlevsen) og Tobias (Gustav Giese) fortsætter på ZULU og TV 2 PLAY. De er flyttet sammen og er stadig forelskede, men hverdagen er så småt ved at indfinde sig.

De er stadig forelskede, men der er udfordringer. Rose er begyndt at studere og er helt opslugt af det. Både fagligt, men især socialt. Når der er ikke er møder med læsegruppen, er der fester og byture. Tobias har sagt sit trygge job som advokat op og har i stedet startet egen virksomhed. Han er usikker på fremtiden og har brug for støtte. Den får han ikke. Simone og Karl er gået gennem en hård tid i deres forhold. De skulle have et barn, men Simone aborterede. Det har kastet hende ud i en krise. Da en fremmed mand skamløst flirter med hende i byen, vækkes hun af en ny og ukendt lyst.

– Valg er det tema, der gennemsyrer den nye sæson af ‘Perfekte Steder’. Der er stadig store følelser på spil, men der er også hverdagen, hvor man skal vælge hinanden, vælge karriere, venner og indimellem vælge en skide potteplante til soveværelset. ‘Perfekte Steder’ handler om livet i 20’erne, når det er bedst og værst. Det at træffe valg gør sig gældende hele livet, men det er i 20’erne, du lærer, hvordan livet handler om at gå på kompromis. At der er konsekvenser for de valg, du træffer – uanset om du gør det for dig selv eller for andre. Det er ikke altid nemt, for kærlighed har også konsekvenser, siger Maj-Britt Landin, Executive Producer, TV 2 Fiktion.

 

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på: