Patrick Melrose - Ny serie med Benedict Cumberbatch på HBO Nordic

*HBO Nordic 5 Afsnit Fra mandag 14/05/18
14-05-2018 00:00:00 Europe/Copenhagen Patrick Melrose - Ny serie med Benedict Cumberbatch på HBO Nordic

Patrick Melrose er baseret på den anmelderroste, semibiografiske bogserie af Edward St. Aubyn.

HBO Nordic

Patrick Melrose er baseret på den anmelderroste, semibiografiske bogserie af Edward St. Aubyn. I den nye dramaserie fra Sky Atlantic og Showtime får den engelske overklasse en overhaling, og man følger Patrick Melroses historie – fra børnemishandling til heroinafhængighed og rehabilitering. En historie, der både er oprivende og underholdende.

Serien består af fem episoder, og hver episode er baseret på én af de fem bøger. Episode et starter med Patrick Melrose i 20’erne – høj på narko og på vej til New York for at hente sin fars aske. I episode to, som finder sted i det sydlige Frankrig i 1960’erne, får vi historien om Patricks sadistiske og skræmmende far, David Melrose (Hugo Weaving) som dominerer både Patricks og Patricks mors (Jennifer Jason Leigh) liv. I de næste episoder er Patrick ædru og på vej til at få livet på ret køl med alt, hvad det indebærer af børneopdragelse og ægteskabsproblemer. Han står samtidig overfor et svært dilemma, da hans mor ønsker at få hjælp til at begå selvmord.

Blandt de øvrige medvirkende finder man Anna Madeley (The Crown), Blythe Danner (Meet the Parents), Allison Williams (Girls), Pip Torrens (The Crown), Jessica Raine (Call the Midwife), Prasanna Puwanarajah (Doctor Foster), Holliday Grainger (Strike), Indira Varma (Game of Thrones) og Celia Imrie (Bridget Jones’s Baby).

BAFTA-vinder David Nicholls (Far from the Madding Crowd, One Day) har skrevet alle fem episoder, og Edward Berger (Deutschland 83, Jack) har instrueret.

Patrick Melrose (2018) | Official Trailer | Benedict Cumberbatch SHOWTIME Series
Video Thumbnail
Kilde: HBO Nordic

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

næste »

Del på: