På eventyr med familien Hvidt Kessler

| onsdag 06. nov, 2019 08:47 | 0 Kommentarer
- Xee følger den tidligere bokser og familien på rejse
På eventyr med familien Hvidt Kessler Xee

Den tidligere bokser Mikkel Kessler og hans familie kommer for alvor i centrum på Xee, når familien i et helt nyt program tager på en enestående rejse til Afrika. Det er i den nye programserie På eventyr med familien Hvidt Kessler.

Mikkel og Lea har længe drømt om at rejse og se verden sammen med deres børn. Allerede da Mikkel og Lea fik deres første barn, aftalte de, at det ikke måtte blive en hindring i at tage ud og opleve verden. Derfor har familien nu taget sig tiden til at udleve rejse-drømmen, og Xee har fået lov til at lade seerne følge med.

Familien består af Mikkel, hustruen Lea og deres tre børn: Romeo på fem år, Rosa-Lia på tre år og Helios, der ved premieren kun er 10 uger gammel.

I premiere-programmet starter vi hjemme hos familien. Lea og Mikkel er spændte på børnenes reaktion, fordi de endnu ikke har fortalt dem, at turen skal gå til Afrika. Der er heller ikke længe til den lange flyrejse, og hvad skal man egentlig have med sig, når turen går til Afrika?

Rejsen tager dem til fantastiske Sydafrika og den store Kruger Nationalpark. Her skal familien bo midt i reservatet, blandt Afrikas vilde dyr. Derefter skal familien videre til et af Afrikas mest kendte naturområder, Serengeti, der er hjemsted for et unikt dyreliv. Området er også berømt for dens store løvebestand. Rejsens sidste dage udfolder sig ved Afrikas østkyst, på den lille ø Zanzibar. Et sandt familieparadis med gemte laguner og sjældne dyr. Her er der tid til at reflektere. Og på de hvide sandstrande åbner Mikkel og Lea op om deres forhold, familieliv og karrierer.

Serien kan naturligvis også streames hos Xee.

Video Thumbnail
På eventyr med familien Hvidt Kessler
Den tidligere bokser Mikkel Kessler og hans familie kommer for alvor i centrum på Xee, når familien i et helt nyt program tager på en enestående rejse til Afrika. Det er i den nye programserie På eventyr med familien Hvidt Kessler. Mikkel og Lea har længe drømt om at rejse og se verden sammen med de
21 nov 2019 21:30
Xee Xee

På eventyr med familien Hvidt Kessler Xee YouSee TV & Film
Reportage

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om