[responsive_menu_pro]

P3 Guld 2019 på DR1 og P3

| torsdag 20. dec, 2018 13:28 | opdateret 11. jan, 2019 kl. 8:51 | 0 Kommentarer
P3 Guld prisen på DR1

’P3 Guld’ har gennem årene haft stor succes med at spotte, hylde og bane vejen for talentfulde kunstnere i dansk musikliv. Siden 2001 har ’P3 Guld’ således været karrierekatalysator for nogle af de største danske artister i dag.

Af tidligere prismodtagere kan nævnes Karl William, Benal, MØ, Ukendt Kunstner, Marie Key, Fallulah og When Saints Go Machine, som alle har sat sit præg på dansk musik.

De nominerede i år er:

P3 Prisen

The Minds of 99

SAVEUS

P3 Talentet

Barselona

Clara

Fool

Jada

Optrædende

The Minds of 99

SAVEUS

Kwamie Liv

Barselona

Clara

Fool

Jada

Erfaren tv-vært i spidsen
Det bliver den erfarne tv-vært Signe Molde, der sammen med P3’s faste musikværter guider deltagere, seere og lyttere igennem aftenen.

Det bliver en aften med en bred skare af musikere fra den danske musikscene, som alle optræder live til aftenens show. Undervejs folder P3’s musikværter musikken ud, vi møder inkarnerede musikelskere og holder en forrygende musikfest for alle.

Dansk modvægt til internationale musikscene
Showet sendes live på DR1 og på P3 klokken 21.00 fra DOK5000. I modsætning til tidligere år sendes ’P3 Guld’ på den store samlende hovedkanal DR1, og ambitionen er at brede den nye danske rytmiske musik ud til endnu flere danskere.

”Tydelig opbakning til dansk musik er afgørende vigtigt i en globaliseret tid, hvor internationale kunstnere hurtigt risikerer at løbe med opmærksomheden” siger DR’s radiochef Gustav Lützhøft og fortsætter:

”’P3 Guld’ er en af årets vigtigste markeringer af dansk musik og med beslutningen om at sende showet på DR’s hovedkanal DR1 tager vi den ambition endnu mere på os.”

En uge med masser af musik i Odense

I ugen op til ’P3 Guld’ drager flere af P3’s musikprogrammer til værtsbyen Odense for at sende live foran et publikum med musik fra aktuelle P3 Guld-navne. Og også for Odense er ’P3 Guld’ mere end selve showet lørdag aften.

”Vi sætter en ære i at være med til at støtte op om de talenter, der kommer til at præge dansk musik. Derfor glæder vi os til at byde ‘P3 Guld’ velkommen til Odense. Byen kommer til at summe af musikalsk aktivitet i ugen omkring ‘P3 Guld’,” siger Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel.

26 jan 21:00
DR1 DR TV

P3 Guld 2019 på DR1 og P3 DR1 DR TV
Underholdning

Tilføj til din kalender 26-01-2019 21:00:00 Europe/Copenhagen P3 Guld 2019 på DR1 og P3

Lørdag den 26. januar danner DOK5000 i Odense rammen om en af årets vigtigste begivenheder for den danske musikscene, når ’P3 Guld’ hylder musikken, de danske kunstnere og ikke mindst alle de danskere, der elsker musikken.

DR1 DR TV
Kilde: DR presse
Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked