Over Atlanten - ny Kanal 5 satsning får premiere 21. marts

Over Atlanten Kanal 5

*Kanal 5Kanal 5 Dplay
mar 21 KL. 21:00

Over Atlanten - ny Kanal 5 satsning får premiere 21. marts Kanal 5 DPlay
Tilføj til kalender Reality

21-03-2019 21:00:00 Europe/Paris Over Atlanten - ny Kanal 5 satsning får premiere 21. marts

Seks kendte danskere har takket ja til den ultimative udfordring i Kanal 5’s ’Over Atlanten’. Sammen skal de på 21 dage sejle en båd tværs over det enorme Atlanterhav, fra Gran Canaria til Caribien.

Kanal 5 DPlay

Seks kendte danskere har takket ja til den ultimative udfordring i Kanal 5’s ’Over Atlanten’. Sammen skal de på 21 dage sejle en båd tværs over det enorme Atlanterhav, fra Gran Canaria til Caribien. Det gælder ikke om at komme først, det gælder først og fremmest om at komme sikkert frem. For det er alt andet end en hyggesejltur, som de modige kendte har sagt ja til at være gaster på. De kendte skal nemlig selv sørge for at sejle båden sikkert igennem Atlanterhavets barske vind- og vejrforhold.

Forfatter, skuespiller og instruktør Hella Joof, tv- og radiovært Peter Falktoft, skuespillerne Nicolaj Kopernikus og Sus Wilkins, DJ og blogger Christel Pixi samt TV-kok og iværksætter Gorm Wisweh, kan således ikke vente sig alt for mange døsige solskinstimer på bådens dæk.

Holdet sejler af sted uden hverken følgebåd eller anden livline til fastlandet, og på bestemte områder af Atlanterhavet vil der heller ikke være mulighed for at sende en redningshelikopter, hvis uheldet skulle være ude. Her er der kun skibet, besætningen og en ukuelig vilje til at lykkes.

Hella Joof, Peter Falktoft, Sus Wilkins, Nicolaj Kopernikus, Christel Pixi og Gorm Wisweh samt Jesper Bank og Martin Kirketerp stævnede ud fra Las Palmas på Gran Canaria lørdag den 17. november, og nu kan du altså følge deres omkring 5000 km lange rejse på Kanal 5 fra 21. marts.

Prøv Dplay gratis i 14 dage

Video Thumbnail
Over Atlanten - Pressetrailer
Kilde: Kanal 5 presse

Andre aktuelle titler på DPlay

Dansker drabet i Oslo Kanal 5

Danskerdrabet i Oslo

Den 24. juni 1974 blev den danskfødte diplomatfrue Anni Nielsen Iranzo slået ihjel i sit eget hjem på Dagaliveien i Oslo – og man har den dag i dag st …

27. marts 2019 Kanal 5 kl. 22:00

næste »

Del på:

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
jetdirect

Over Atlanten
– ny Kanal 5 satsning får premiere 12. marts

Det er den 21/3 og ikke som overskriften står