[responsive_menu_pro]

Nul stjerner – nyt alternativt rejseprogram hitter på DRTV streaming

| onsdag 03. jul, 2019 13:59 | opdateret 03. jul, 2019 kl. 14:17 | 0 Kommentarer
Nul stjerner DR2

I det nye alternativt rejseprogram på DR2 besøger værterne Jan og Morten steder, der har fået nul stjerner.

Her sætter de sig selv i nogle af de situationer, som vi frygter allermest, når vi rejser ud i verden.

Hvad sker der, når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Hvad sker der, når man spiser på de dårligste restauranter? Det viser sig ofte, at det er her de sjoveste og bedste eventyr venter.

DR Medieforskning melder at serien her kort efter premieren er et hit på DRTV streaming. 250.000 har set afsnit 1 på DRTV eller flow, mens 55.000 i snit har streamet de fem afsnit på de første to dage on demand

I første program tjekker Jan og Morten ind på et af Albaniens mest lumre hoteller, smager på de mest eksotiske delikatesser og dykker ned i den kommunistiske fortid, hvor diktatoren Envar Hoxha regerede i over 40 år.

I andet program tager Jan og Morten  på roadtrip i Georgien i en vaklende Lada Niva, hvor endemålet er en 40 meter høj klippe, som de håber at bestige. På vejen besøger de Stalins fødeby, Gori, hvor den tidligere diktator hyldes som en folkehelt, og så kæmper de med at holde promillen nede, når den georgiske gæstfrihed presser sig på.

Derudover besøges også Kairo, Moldova og i sidste program Ukraines skisport resort nr. 1.

Nul stjerner programserien er på 5 afsnit. Alle afsnit er online nu og kan streames på DRTV

1 jul 21:30
DR2 DR TV

Nul stjerner – nyt alternativt rejseprogram hitter på DRTV streaming DR2 DR TV

Tilføj til din kalender 01-07-2019 21:30:00 Europe/Copenhagen Nul stjerner – nyt alternativt rejseprogram hitter på DRTV streaming

I en ny serie besøger værterne Jan og Morten steder, der har fået nul stjerner. Her sætter de sig selv i nogle af de situationer, som vi frygter allermest, når vi rejser ud i verden.

DR2 DR TV
Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked