Norskov - Sæson 2 har premiere 26. oktober

Norskov TV 2
TV 2TV 2 TV 2 Play torsdag 26/10/17 TV 2 kl. 20:00
26-10-2017 20:00:00 Europe/Copenhagen Norskov - Sæson 2 har premiere 26. oktober

Der er nemlig snart premiere på anden sæson af serien der ikke ville dø, Norskov

TV 2 TV 2 Play

Er du fans af TV 2 tv-serien ‘Norskov’ behøver ikke vente meget længere. Der er nemlig snart premiere på anden sæson om byen, der ikke har tænkt sig at lægge sig til at dø.

Byens entreprenør, Bonden, er blevet afsløret som narkobagmand, og familiesandheder er kommet på bordet. Både Tom, Martin, Jackie, Oliver og Claudia kan mærke konsekvenserne.

– Bonden bliver sat i fængsel i 14 år. Og det har kæmpe indvirkning på alle omkring ham. Især hans kone Claudia bliver ladt i stikken, fortæller Katrine Vogelsang, der er TV2’s fiktionschef.

Også den unge Oliver mærker, at livet kan slå hårdt.

– Oliver kan ikke spille ishockey længere, og det har jo været hans holdepunkt i livet. Det sker efter følgevirkningerne af den trafikulykke, han var med i. Det betyder, at hans livsdrøm er gået i vasken, og hvad skal der så ske, siger Katrine Vogelsang.

På rollelisten i den nye sæson af ’Norskov’ finder vi igen Claus Riis Østergaard som Norskovs tidligere borgmester Martin Kierkegaard, Thomas Levin som politikommissær Tom Noack, Jacob Hauberg Lohmann er Casper ‘Bonden’ Bondesen, Anne Sofie Espersen spiller Martins kone Jackie Noack, Mathias Käki Jørgensen, som vi også så i ‘Vild med dans’ i efteråret 2016 spiller Oliver, Bondens kone, Claudia, spilles af Marijana Jankovic, og Henrik Birch, som vi senest har set på TV 2 i ‘Badehotellet’ og i TV 2 CHARLIEs dramaserie ‘Mercur’, er tilbage som politimanden Brammer på stationen i Norskov.

Den første sæson af ‘Norskov’ blev modtaget blandet hos tv-seerne, og TV2 meldte i første omgang ud, at man ikke ville lave en sæson to, fordi serien ‘kun’ kunne skrabe omkring 600.000 seere sammen hjemme i stuerne.  Men en stor folkelig opbakning fik producenterne på andre tanker. Serien har også fået rigtig meget opmærksomhed på TV 2 PLAY, hvilket også var med til at ændre beslutningen.

Den nye sæson er på seks afsnit.

Kilde: TV 2 Nord

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt