[responsive_menu_pro]

Netflix sætter dato på sæson 5 af Black Mirror - se trailer her

| onsdag 15. maj, 2019 18:31 | 0 Kommentarer
Om Black Mirror Black Mirror er en antalogiserie som handler om vores fælles problemer med den moderne verden, med hver episode som sin egen historie med en skarp, spændende fortælling med temaer inden for moderne techno-paranoia. Episoderne fører til en uforglemmelig – og nogle gange foruroligende – konklusion. Uden at stille spørgsmål til det, har vi ladet teknologi forandre alle aspekter af vores liv; i ethvert hjem; på ethvert skrivebord; i enhver håndflade – en skærm; en smartphone – et Black Mirror som reflekterer vores moderne eksistens tilbage mod os.

*Netflix
jun 5 KL. 09:00

Netflix sætter dato på sæson 5 af Black Mirror - se trailer her Netflix
Tilføj til kalenderThriller Serie

05-06-2019 09:00:00 Europe/Paris Netflix sætter dato på sæson 5 af Black Mirror - se trailer her

Black Mirror vender tilbage med den længe ventede femte sæson den 5. juni på Netflix

Netflix

Netflix er 5. juni klar med tre nye Black Mirror historier fra mastermind Charlie Brooker og executive producer Annabel Jones, med Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport og Ludi Lin.

Om Black Mirror

Black Mirror er en antalogiserie som handler om vores fælles problemer med den moderne verden, med hver episode som sin egen historie med en skarp, spændende fortælling med temaer inden for moderne techno-paranoia. Episoderne fører til en uforglemmelig – og nogle gange foruroligende – konklusion. Uden at stille spørgsmål til det, har vi ladet teknologi forandre alle aspekter af vores liv; i ethvert hjem; på ethvert skrivebord; i enhver håndflade – en skærm; en smartphone – et Black Mirror som reflekterer vores moderne eksistens tilbage mod os.

Video Thumbnail
Black Mirror: Sæson 5 | Officiel trailer | Netflix [HD]
Kilde: Netflix presse

Andre aktuelle titler på Netflix

The Politician Netflix

The Politician – Ny Netflix komedie fra 27. september

Netflix har offentliggjort de første billeder fra Ryan Murphys længe ventede komedieserie i 8 afsnit; The Politician.

27. september 2019

« forrige næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked