[responsive_menu_pro]

Netflix sætter dato på sæson 5 af Black Mirror - se trailer her

| onsdag 15. maj, 2019 18:31 | 0 Kommentarer
Om Black Mirror Black Mirror er en antalogiserie som handler om vores fælles problemer med den moderne verden, med hver episode som sin egen historie med en skarp, spændende fortælling med temaer inden for moderne techno-paranoia. Episoderne fører til en uforglemmelig – og nogle gange foruroligende – konklusion. Uden at stille spørgsmål til det, har vi ladet teknologi forandre alle aspekter af vores liv; i ethvert hjem; på ethvert skrivebord; i enhver håndflade – en skærm; en smartphone – et Black Mirror som reflekterer vores moderne eksistens tilbage mod os.

Netflix er 5. juni klar med tre nye Black Mirror historier fra mastermind Charlie Brooker og executive producer Annabel Jones, med Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport og Ludi Lin.

Om Black Mirror

Black Mirror er en antalogiserie som handler om vores fælles problemer med den moderne verden, med hver episode som sin egen historie med en skarp, spændende fortælling med temaer inden for moderne techno-paranoia. Episoderne fører til en uforglemmelig – og nogle gange foruroligende – konklusion. Uden at stille spørgsmål til det, har vi ladet teknologi forandre alle aspekter af vores liv; i ethvert hjem; på ethvert skrivebord; i enhver håndflade – en skærm; en smartphone – et Black Mirror som reflekterer vores moderne eksistens tilbage mod os.

Video Thumbnail
Black Mirror: Sæson 5 | Officiel trailer | Netflix [HD]
5 jun 09:00
Netflix

Netflix sætter dato på sæson 5 af Black Mirror - se trailer her Netflix
Thriller Serie

Tilføj til din kalender 05-06-2019 09:00:00 Europe/Copenhagen Netflix sætter dato på sæson 5 af Black Mirror - se trailer her

Black Mirror vender tilbage med den længe ventede femte sæson den 5. juni på Netflix

Netflix
Kilde: Netflix presse
Del på:

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked