Mozart in the Jungle

Amazon Video fredag 17/02/17
17-02-2017 00:00:00 Europe/Copenhagen Mozart in the Jungle

Serien er baseret på den anmelderroste erindring Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music af Blair Tindall.

Amazon

Den 17. februar har tredje sæson af Mozart in the Jungle præmiere på Amazon Prime Video. Serien er baseret på den anmelderroste erindring Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music af Blair Tindall.

Med i serien spiller Gael García Bernal (Bad Education) og Lola Kirke (Gone Girl) samt Bernadette Peters, Saffron Burrows og Malcolm McDowell. Den tredje sæson starter midt i et storslået, italiensk eventyr. Rodrigo påtager sig en ny kunstnerisk udfordring: At lede opera-divaen Alessandra efter hendes længeventede hjemkomstkoncert til Venedig. Rodrigo bliver opslugt i Venedigs musikalske historie, mens Alessandra trækker ham ind i et lidenskabeligt samarbejde, der hurtigt bliver en forestilling i sig selv. Hailey rejser tværs over Europa med Andrew Walsh’s ensemble, og erfarer, at det ikke er alt, hun havde håbet, det ville være

. I månederne efter lockouten er symfonien blevet skilt ad, og mange af musikerne kan ikke være i samme rum med hinanden, mens de anspændte forhandlinger mellem Cynthia og Gloria bliver personlige. Musikerne udfordres til at blive individer igen, og konfronteres med et liv uden for orkesterfamilien i centrum.

Video Thumbnail
Mozart in the Jungle - Season 3 Trailer | Prime Video

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Del på: