Moonlight

Stream med Viaplay - Bestil her tirsdag 16/01
16-01-2018 00:00:00 Europe/Copenhagen Moonlight

Moonlight fortæller historien om Chiron, der vokser op i det fattige miljø i Miami, Florida. Her er der ikke meget plads til at drømme stort, især ikke, når Chiron bliver mobbet i skolen og har en mor, der er afhængig af crack

Viaplay

Ved den dramatiske kåring af Årets Film ved Oscar-uddelingen i starten af 2017, endte Moonlight overraskende med at vinde den prestigefyldte pris. Derudover har filmen ifølge IMDB vundet hele 216 priser for sin smukke skildring af en ung, sort, homoseksuel mands liv i benægtelse. Vurdér selv, om den har fortjent alt den kærlighed, når filmen får premiere på streamingtjenesten Viaplay 16. januar.

Moonlight fortæller historien om Chiron, der vokser op i det fattige miljø i Miami, Florida. Her er der ikke meget plads til at drømme stort, især ikke, når Chiron bliver mobbet i skolen og har en mor, der er afhængig af crack. Chirons liv bliver vist gennem nedslag i barndom, ungdom og voksenliv. Fælles for alle tre er, at Chiron er nødt til at lære at acceptere sin egen person, men det er svært, når man kommer fra et miljø, hvor det vigtigste er at have paraderne oppe hele tiden.

Video Thumbnail
Moonlight (2017) Official Trailer [HD]

Andre aktuelle titler på Viaplay

næste »

Del på: