[responsive_menu_pro]

Mørk & More Comedy Show

| torsdag 15. mar, 2018 11:33 | 0 Kommentarer
Mørk og More Comedy Show CMORE

C More Play På C More fredag 23/03 00:00 Comedy / Talk

En perlerække af store danske personligheder står klar til at hjælpe Brian Mørk i C Mores nye comedy show Mørk & More. Komikerne i showet aner ikke, hvad der venter. Publikum bestemmer, hvad de skal være, og de har ingen tid til forberedelse.

Fredag den 23. marts blænder C More op for de første fire nye afsnit af det nye comedy show – Mørk & More. Brian Mørk er endnu en gang vært, men denne gang ikke alene. I løbet af serien får han kyndig hjælp af Anders Lund Madsen, Mads Steffensen, Signe Molde, Lasse Rimmer, Carsten Bang, Julie Zangenberg, Felix Smith og Thomas Skov.

I hvert show byder Brian Mørk og hans medvært en lang række kendte komikere velkommen som gæster på scenen. Inden de kommer på scenen, har publikum i salen bestemt, hvem de skal være. Gæsterne skal derefter improvisere de roller, og de to værter fører os efterfølgende igennem ”interviewet”.

Brian Mørk udtaler:

“Jeg kan helt ærligt sige, at det er det sjoveste, jeg nogensinde har lavet. Det er simpelthen svært at se på Mørk & More som et arbejde. Når man inviterer de sjoveste danskere ind i på scenen og beder dem underholde en, så er det lige før man skammer sig, når man får sin løn. Nogle gange har man lov til at være heldig. Og når C More har lyst til at lave spas og løjer samtidig med at Danmarks sjoveste komikere har lyst til at lave spas og løjer, så tæller man sine heldige stjerner. Det er længe siden, at der er lavet tv med så mange grin per minut som i Mørk & More, og så er det hele uforberedt og improviseret. Jeg er imponeret.”

Man kan godt begynde at glæde sig! Der er nemlig garanteret overraskende og meget gakkede optrin. Hvilken hjemmeside tjekker en støventusiast, første gang han er på nettet? Hvordan er livet som rugbrødsentusiast? Og hvad er det for en hemmelighed Jonas Smith gemmer under bæltestedet? Hvordan reagerer Carsten Bang på at få frie hænder til at ”ordne” Signe Moldes underdel? Hvorfor vil Brian Mørk lave psykologisk test på Lasse Rimmer? Hvorfor afliver hestehviskeren Andreas Bo forsvarsløse heste med sin AK24? Er Søren Petersen i virkeligheden Dronning Margrethes ukendte søn, og hvordan lyder det nummer, han har indspillet med Rasmus Seebach? Hvorfor er Thomas Skov SÅ ufattelig glad for sin sympati ”dunk”? Skubber Martin Nørgaard turister rundt på cykler i krigszoner? Og hvor hårdt kan Heino Hansen egentlig slå med en finsk lakridspibe?

Få svarene på alle disse og mange, mange andre spørgsmål når C More har premiere på de første fire episoder af Mørk & More fredag den 23. marts.

Kilde: C More

Andre aktuelle titler på C More

The Brink C More

The Brink – prisnominerede dokumentarfilm om tidligere Trump chefstrateg

Den amerikanske præsident Donald Trump er på vej til sit første besøg i Danmark, men allerede dagen inden hans ankomst blænder C More op for den prisn …

1. september 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked