Modus - Sæson 2 med Paprika Steen, Kim Catrall og Billy Campbell

modus sæson 2 c more
*Kanal 5Kanal 5 C More Play 8 Afsnit Fra tirsdag 27/02 Kanal 5 kl. 21:55
27-02-2018 21:55:00 Europe/Copenhagen Modus

Når anden sæson af Modus starter, er den amerikanske præsident Helen Tyler på statsbesøg i Stockholm, hvor hun forsvinder sporløst under mystiske omstændigheder

Kanal 5 C More

Hvem kan man stole på? Hvem taler sandt? Her er spænding, kærlighed, hævn og hemmeligheder som truer med at vælte alt omkuld. Når anden sæson af Modus starter, er den amerikanske præsident Helen Tyler (Kim Catrall) på statsbesøg i Stockholm, hvor hun forsvinder sporløst under mystiske omstændigheder. Midt i det intense politiarbejde, anført af politikommissær Alva Roos (Paprika Steen), foregår der også en magtkamp mellem et panikslagent USA og et ansvarligt Sverige, da truslen mod en af verdens mægtigste personer, sætter verden på den anden ende.

Inger Johanne (Melinda Kinnaman) og Ingvar (Henrik Norlén) drages ind i jagten på sandheden. Men det går snart op for dem, at de ikke kan stole på nogen. Samtidig står de selv i deres livs største forandring – de er flyttet sammen og skal være forældre. Men alt sættes på en spids, da Warren Shifford (Greg Wise), Inger Johannes tidligere mentor fra FBI og præsidentens nærmeste mand, dukker op. Hans uventede ankomst tvinger Inger Johanne til at konfrontere smertefulde hemmeligheder fra hendes fortid, da den manipulerende Warren smyger sig ind i hendes liv igen.

Sendes tirsdage på Kanal 5 her fra ultimo februar 2018

Stream serien på C More her

Video Thumbnail
Modus trailer säsong 2 - 2017 - C More
Kilde: C More

Andre aktuelle titler på C More

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming