Mit Spanien sæson 2 - uden Hans Pilgaard

Mit Spanien saeson 2 TV 2 Fri Foto: Bythebuch / TV 2
TV 2 Fri TV 2 Play tirsdag 07/02 TV 2 Fri kl. 21:15

Rejsemakkerne Hans Pilgaard og Jørgen Leth måtte undvære hinanden i ‘Mit Spanien’ sæson 2 – Hans Pilgaard kunne på grund af sygdom ikke være med i programmerne. Der er premiere på anden sæson tirsdag 7. februar på TV 2 FRI.

De har rejst Frankrig tyndt og den sydlige del af Spanien. Men da anden sæson af ‘Mit Spanien’ skulle optages, blev det uden Hans Pilgaard, der kort tid før optagelserne i sommeren 2016 blev alvorligt syg og kom på hospitalet. Derfor kunne Hans ikke komme med til Spanien som planlagt, og Jørgen måtte tage af sted til den nordlige del af landet uden Hans.

– Det var smerteligt at skulle lade Jørgen rejse alene til Spanien. Men ligesom tiden går videre, så går denne tur også videre. Turen afspejler måske ligefrem livet som en rejse i både mørke og lys. Vi står ikke af, vi stopper ikke. Vi deler os op: Jørgen rejser til Spanien, imens jeg dealer med livet, når det slår mest fra sig. Og vigtigst af alt – vi aftaler, at jeg ‘indhenter’ ham senere, fortæller Hans Pilgaard.

Efter optagelserne til’ Mit Spanien’ sæson 2 mødes Hans Pilgaard og Jørgen Leth for sammen at genopleve de steder, Jørgen besøgte under optagelserne. Møder, der er blevet en del af programmerne:

– Da vi mødes senere, får jeg alle historierne – både på skærmen og med Jørgens ord, og det var både vildt, sjovt, følsomt og stærkt bevægende at høre historier fra Jørgens Spanien. Der var mange gange, hvor jeg frydede mig over historierne og lod dem overskygge følelsen af, at her ville jeg godt nok gerne have været med. Men det er okay – livet er ikke altid en lineær størrelse. Nogle gange er der omveje, siger Hans Pilgaard.

‘Mit Spanien’ sæson 2 har premiere tirsdag 7. februar klokken 21.15 på TV 2 FRI. Der er snigpremiere på TV 2 PLAY en uge før.

Andre aktuelle titler på TV 2 Play

næste »

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide